SHARE

Madrid vs Barça 5

 

 

1- Centrar-se en jugar : Si el Barça Regal vol aprofitar les seves opcions d’endur-se el títol, ha de centrar-se únicament en tot el que tingui a veure en el joc. El Madrid intentarà aprofitar el factor ambiental per pressionar l’arbitratge, al qual va assenyalar en la roda de premsa prèvia. Els de Pascual no han de caure en la trampa del Madrid perquè en sortiran perdent.

 

2- Controlar el marcador : Els blaugranes han d’aconseguir que el guió del partit sigui com semblant al del partit de diumenge. Els de Pascual han de ser capaços de controlar el marcador en tot moment i si pot ser, arribar al tram final del partit amb una certa avantatge. Tenir el control del partit augmentaria els nervis d’un Madrid que té la pressió de jugar a casa i de partir com a favorit

 

3- Aturar Felipe Reyes : Els pivots blaugranes van ser capaços d’aturar el referent interior madridista i deixar-lo únicament en deu punts. Reyes és l’estandart del joc interior madridista i la seva capacitat per capturar rebots ofensius és un dels punts forts del Madrid. Si  els blaugranes són capaços d’anul·lar-lo tindran més facilitats de controlar el rebot defensiu.

 

4- L’hora dels valents :  Amb Navarro sota mínims, és l’hora que jugadors acostumats a tenir un rol més secundari tinguin la valentia d’assumir la responsabilitat  que en els moments importants agafa el de Sant Feliu. El partit d’avui homes com Marcelinho o Oleson hauran d’agafar els galons per jugar-se aquelles pilotes decisives que poden marcar l’enfrontament.

 

5- Jugar amb els nervis blancs : El Madrid parteix com a favorit per endur-se el títol i té l’afegit de jugar a casa davant el seu públic. El Barça Regal ha de ser capaç d’aconseguir que aquest factor es giri en contra dels blancs i posar nerviosos a homes com Rudy o Carroll, els quals no han rendit com s’esperava al llarg de la sèrie i són dos puntals del joc madridista. Posar dels nervis a aquests dos homes ha de ser un dels principals objectius dels de Pascual, fet que poden assolir amb una bona defensa.

Lectures 2549 vegades per 777 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY