SHARE

El Barça juga aquest vespre a partir de les 19:30h el partit de la lliga regular que l’enfronta al CB Granada en la lluita per mantenir el liderat,que de forma provisional és a mans del Real Madrid després de la seva ajustada victòria d’aquest migdia a Manresa.

El Barça no hauria de tenir cap problema per derrotar els granadins que ara per ara ocupen la última posició de la Lliga ACB, després de només haver guanyat 3 partits de competició. Des de la marxa de Joe Ingles l’equip de Granada s’ha enfonsat totalment i ara mateix és el candidat més clar pel descens.

Robert Kurz, l’estrella després de la marxa de Joe Ingles

Després de la marxa de Joe Ingles, el seu jugador franquícia és Robert Kurtz que presenta uns registres espectaculars: 14 punts per partit, 17 de mitjana de valoració ACB, 9 rebots per partit, un acceptable percentatge de triples 38% i una bona mitjana de tirs de 2 53%.

La resta de l’equip no arriba als 10 punts de valoració, i després de certs problemes de disciplina, la relació entre l’estrella Kurz i el club no és per tirar coets. Per si això era poc, hauríem d’apuntar que el CB Granada no ha guanyat mai al Palau, per tant  hauria de ser el rival més assequible del que ha passat el Palau fins al dia d’avui.

Què en penseu?

Lectures 5408 vegades per 2215 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY