SHARE

Barça vs Madrid 2

 

 

1- Qüestió de supervivència : Si el Barça Regal vol seguir viu en la lluita per aconseguir l’ACB està obligat a guanyar. Una derrota suposaria dir adéu al títol amb el mal regust de boca que genera que l’etern rival celebri el títol al Palau. Una victòria avui permetria seguir somiant i augmentaria l’orgull culé.

 

2- Els petits detalls : Una de les causes de la derrota de divendres va ser el no prestar atenció a petits detalls que passen desapercebuts però que acaben decantant un partit. Si els blaugranes volen forçar el cinquè partit, hauran de controlar aspectes com l’encert en el tirs lliure, el rebot defensiu o puntejar els tirs exteriors del Madrid per evitar que els blancs tinguin llançaments còmodes.

 

3- El millor Marcelinho : L’aportació del brasiler és clau en l’esquema ofensiu de Pascual. El passat divendres Marcelinho no va oferir la seva millor versió i el col·lectiu ho va acusar. El Barça Regal necessita la màgia del brasiler amb les seves assitències impossibles, així com també la seva capacitat de sorprendre el contrari amb cistelles que ningú s’espera.

 

4- Anular els exteriors madridistes : Si el Barça Regal vol seguir viu a la sèrie ha d’anular el joc exterior madridista. Homes com Rudy, Llull o Carroll han de sentir-se incòmodes sobre el parquet i no tenir opcions còmodes de tirs. Per altra banda, Pascual haurà de trobar la fórmula per parar Dardem, el convidat sorpresa de divendres, que va aprofitar la seva força per jugar al pal baix i va fer molt mal a la defensa blaugrana.

 

5- El millor Navarro : El Barça Regal es troba en una situació límit, tant a nivell físic com mental, i és en aquests moments on han d’aparèixer els cracks per sortir al rescat de l’equip. El partit d’avui és un d’aquells on els blaugranes necessiten la millor versió de Navarro per aconseguir una victòria  que mantindria viva la flama de la lliga.

 

 

Lectures 2252 vegades per 640 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY