SHARE

kimkhy barça regalDesprés de dues victòries consecutives davant de dos rivals d’identitat com són Fenerbache i sobretot, Real Madrid, el Barça Regal afronta avui la seva revàlida particular on tindrà un exigent rival que examinarà la realitat de la millora experimentada la darrera setmana, el Khimky rus, conjunt de l’àrea metropolitana de Moscou i que s’ha fet un lloc al bàsquet europeu a base de talonari. Els russos representen el prototip del que es coneix com a “nou ric”.

Malgrat que aquest partit no tingui la transcendència del clàssic, si que és important en l’aspecte psicològic, perquè els homes de Pascual hauran de mantenir el bon joc mostrat els darrers dies … sense Navarro, amb el que això implica. El de Sant Feliu té unes petites molèsties musculars que l’han fet ser baixa i haurà de ser alguns dels seus companys el que sigui capaç d’agafar el seu relleu pel que fa al lideratge ofensiu de l’equip.

Per aquest motiu, és una bona oportunitat perquè homes com Marcelinho, Mickeal o Lorbek donin un cop sobre la taula i mostrin que la “Navarrodependència” era una llegenda urbana i que el Barça Regal té suficients jugadors per mantenir un bon nivell ofensiu, sobretot en l’encert en el triple on Navarro n’ha estat l’estandart..

Davant tindrà un rival ple de vells coneguts, ja que el Khimky té a les seves files fins a quatre jugadors que han passat en algun moment de la seva carrera per la lliga ACB.

L’equip entrenat per Rinas Kurtinaitis, jugador destacat de l’antiga UURRSS, es caracteritza per la seva bona circulació de pilota, el seu joc obert- els seus pívots els hi agrada jugar per fora i el seu bon llançament exterior, amb especialistes com Frdizon, Kelvin Rivers o Monya.

El Barça Regal tindrà problemes en defensa, sobretot els bases perquè Palninic, el base titular dels russos, medeix gairebé dos metres i aprofita la seva alçada per portar el seu defensor al pas baix. Per altra banda, els de Pascual tindran el seu favor que els ex ACB Davis, Agustine i Nielsen no són bons defensors i això farà que els interiors blaugranes tinguin força espai a la pintura.

Si el Barça Regal és capaç d’aguantar l’alt ritme de circulació de pilota dels russos, el treball defensiu de Wallace i Sada pot ser vital, és capaç de mantenir l’encert en el triple i desgasta amb personals els homes importants del Khimky, té una rotació de nou jugadors, els de Pascual tindran moltes opcions de guanyar i superar amb nota la seva revàlida particular.

Lectures 2597 vegades per 946 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY