SHARE

Barça vs Madrid 1

 

 

1- El factor Palau : El Barça Regal té la sèrie tal i com la volia, podent decidir el títol al Palau davant la seva afició. Els blaugranes han de ser conscients de les dificultats que els ha suposat arribar fins aquesta situació i estar concentrat durant tot el partit per rematar la feina i culminar amb nota una temporada marcada pels canvis i les lesions.

 

2- Solidaritat defensiva : La possible baixa de Lorbek provocarà que els interiors de Pascual s’hagin de multiplicar a l’hora de defensar. En aquest sentit, la solidaritat d’homes com Wallace i Mavrokefalidis serà un factor molt important per frenar a un Madrid que té en Felipe Reyes a un dels seus homes més resolutius, sobretot en aprofitar rebots ofensius.

 

3- Mantenir la tranquil·litat :  Un dels aspectes claus i que pot determinar en gran mesura el guanyador del partit serà el control de les emocions. Els de Pascual han de mantenir el cap fred i no precipitar-se en els moments on les coses no surtin bé. Per altra banda, els blaugranes han de saber aprofitar les dificultats que té el Madrid a l’hora de jugar en atac estàtic i de defensar atacs llargs del rival.

 

4- Les individualitats : En un partit com el d’avui les individualitats poden decidir per si soles. En les gran cites els cracks  són els que s’han de jugar aquelles pilotes que cremen i que ningú es vol jugar. En aquest sentit, els duels entre homes com Navarro, Huertas Rudy o Carroll estan garantits i qui tingui la punteria més afinada tindrà molt al seu favor.

 

5- Les banquetes : Un altre dels duels que es viuran en el partit serà el que enfrontarà els dos tècnics, Laso i Pascual. El de Gavà haurà de treure el seu repertori de variants defensives per contrarestar el llibre d’estil de Laso basat en el contraatac i la pressió en defensa per robar la pilota. Qui sàpiga imprimir millor el ritme de joc que més l’interessi al seu equip, tindrà mitja batalla guanyada.

 

Lectures 2282 vegades per 673 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY