SHARE

unicaja barçaCurts d’efectius en el joc interior: La Baixa per lesió de Jawai ha suposat un problema pels esquemes de Xavi Pascual, ja que s’ha quedat sense una peça fonamental pel joc interior, ja que el pivot australià aporta els quilos necessaris per dominar la zona. A banda de perdre una rotació – Marko Todorovic és un jugador per acabar de formar- Pascual va haver d’aplicar la variant de fer jugar a Lorbek de 5 , fet que va provocar que el Barça no tingués força suficient a la pintura.

Desencert en el triple : Malgrat la presència de Navarro, tot i que arrossegava molèsties físiques, l’encert desde la línia de tres dels homes de Pascual no va millorar, fet que resulta un problema quan el rival, l’Unicaja en aquest cas, defensa en zona per aprofitar-se d’aquest problema que el Barça no ha solucionat en el que va de temporada. Per guanyar partits cal un equilibri entre el joc interior i l’exterior, cosa que no està succeint.

Mala gestió dels últims atacs : El Barça Reagal no va tenir prou cap per jugar els últims atacs, ja que va jugar a la desesperada buscant un triple quan l’encert desde 6,75 és escàs aquesta temporada. Els homes de Pascual no van saber tenir suficient cap per buscar tirs desde l’ampolla amb l’objectiu de buscar cistelles fàcils o provocar faltes personals per anar a la línia de tirs lliures.

La classe de Marcus Williams : Els bases nord-americans es caracteritzen pel seu estil de joc anàrquic i fantasiós,  fet que no agrada als entrenadors que volen un ritme pausat per emprar els diversos sistemes. L’Unicaja té un base d’aquest estil, Marcus Williams, protip de jugador que quan no té el dia pot fer perdre un partit al seu equip, però que si té el dia bo amb la seva qualitat pot fer embogir els seus afcionats, fet que va succeir, ja que el base americà va anotar el triple que va donar la victòria el seu equip.

La intel·ligència de l’Unicaja : El conjunt malagueny va tenir suficient astúcia per fer l’última falta a Wallace, jugador que no és del tot segur desde la línia de tir lliure, i no caure en la inèrcia de fer la falta al jugador que tenia la pilota, que era Navarro per la seva enorme seguretat desde la línia de 4,60. La jugada li va sortir rodona a l’Unicaja

Lectures 2088 vegades per 538 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY