SHARE

barça caja laboral claves

La recuperació de Navarro. Si bé és cert que el Barça Regal va ser capaç d’eliminar a un senyor Real Madrid als quarts de final de la Copa sense pràcticament comptar amb la presència de Navarro, la seva participació fa que l’equip guanyi molts enters.
Ha jugat 24 minuts aquesta nit, ha anotat 20 punts i ha firmat un 18 de valoració. Navarro ha transformat 3 triples quasi impossibles que han estat decisius en cada una de les fases del partit.

L’encert des de 6,75. El Barça Regal ha millorat molt els seus percentatges d’encert des de la línia de 6,75. El Barça ha llençat 16 vegades i n’ha transformat 11, el que significa un percentatge del 61% davant del 35% que ha assolit el Baskonia.

Domini del rebot. Els pívots del Barça s’han imposat avui sota els taulers als homes alts del Baskonia. Els blaugrana han capturat fins a 11 rebots més que els de Vitòria (41-30) i les diferències s’han produit en el rebot defensiu que el Barça ha sabut tancar molt millor. Ha destacat moltíssim Tomic amb 10 rebots conjuntament amb Jawai i Lorbek que han capturat 6 rebots cadascú.

La direcció del joc de Marcelinho Huertas. El jugador brasiler ha dirigit magistralment l’equip blaugrana, sobretot en el darrer quart. Huertas ha anotat 4 punts, però ha donat 9 assistències, o sigui, ha participat en 22 dels 80 punts del Barça Regal (25%).

Xavi Rabasseda i Brad Oleson. Tots dos jugadors han complert amb escreix i han estat decisius en les seves aportacions. Rabasseda ha jugat tan sols 13 minuts, anotant 7 punts i una valoració de 9, el que s’espera d’un jugador que surt de la banqueta. Oleson ha sumat de forma important 3 triples de tres intents i una valoració de 9 en 15 minuts jugats.

Lectures 2294 vegades per 579 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY