SHARE

 

 

 

 

 

 

Barça vs València

 

1- El València arriba en quadre al Palau :  El València Bàsquet arriba al Palau amb un equip ple de baixes, totes de jugadors importants –especialment en el joc interior on són baixa Lischuk, Doellmann i Faverani- . Aquest aspecte dóna certa avantatge als de Pascual, que tenen tota la seva bateria de pivots en perfectes condicions després que Tomic s’hagi recuperat de les seves molèsties.

 

2- Castigar Dubljevic : L’aler – pivot montenegrí és l’únic home interior del conjunt valencià que es troba en condicions per jugar. Aquest fet implica que segurament jugui molts minuts. Per aquest motiu, els interiors blaugranes han de castigar-lo amb personals per aprofitar-se de l’inexperiència a l’ACB dels nous fitxatges dels valencians – el polonès Hyrcaniuk , fitxat de l’Asseko Prokom d’aquell país i el nord-americà Hanley, fitxat de l’Oviedo de LEB Plata ( la 2B del bàsquet)- .

 

3- Duel de triplistes : El partit d’avui serà duel de canoners entre Pau Ribas i Rafa Martínez per part Valenciana,  i Brad Olesson i Joan Carles Navarro per part catalana.  L’encert desde 6,75 serà un dels elements que pot decantar el partit, sobretot pel bàndol taronja. Per aquest motiu, la possible defensa de Sada sobre Ribas i Martínez serà un aspecte a tenir present perquè un dels objectius del Barça Regal ha de ser asfixiar el joc exterior valencià.

 

4- Apropar-se a la segona plaça : Un dels al·licients del Barça Regal per guanyar aquest partit és apropar-se a la segona plaça, la qual quedaria a dues victòries després de la derrota del Caja Laboral a Màlaga. Per contra una derrota suposaria perdre la tercera plaça, fet que en cas de no recuperar-la podria suposar un enfrontament amb el Madrid a les semifinals del play off

 

5- No confiar-se del rival : Les baixes del València Bàsquet  donen com a favorit el Barça Regal, que a part de Mickeal arriba amb totes les seves figures. Aquest fet pot confiar als de Pascual, que hauran de sortir concentrats ja que els nous fitxatges dels valencians –especialment Hanley, MVP de la LEB Plata- es voldran donar a conèixer i mostrar el seu nivell per seguir al club taronja el que resta de temporada i guanyar-se la renovació per la propera.

Lectures 2099 vegades per 529 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY