SHARE

Barça vs València 2

 

 

 

1 – Màxima efectivitat : El Barça Regal ha vist la cistella com si d’una piscina es tractés. Els de Pascual han tingut una efectivitat màxima tant en tirs de dos com de tres superant el 50% d’efectivitat tant en els llançaments de dos com de fora de la línia de 6,75. Amb aquest nivell d’encert el més normal és que el Barça Regal acabés guanyant per una àmplia diferència com s’ha acabat produint.

 

2- Huracà Tomic : El croat ha estat un autèntic huracà, especialment en atac, Anotar 17 punts en menys de 20 minuts és una cosa que no està a l’alçada de tothom. El pivot croat ha ofert tot el seu repertori de moviments aprofitant les baixes a la pintura del València Bàsquet culminant la seva actuació amb un alley-hoop que a posat d’empeus el Palau. L’ex del Madrid ha convençut els més escèptics.

 

3- Taponador Olesson : A Olesson se’l va fitxar amb l’objectiu de donar descans a Navarro sense que l’absència del de Sant Feliu  no es notés en excés. Les baixes de Mickeal i Rabasseda han fet que juguin junts sent totalment compatibles. Davant el València el d’Alaska ha ofert les seves virtuts defensives col·locant tres taps com si d’un pivot es tractés.

 

4- El Navarro més polifacètic : La faceta anotadora de Joan Carles Navarro és sobradament coneguda. Davant els valencians el capità blaugrana ha anotat tot el que ha llançat i ha donat cinc assistències als seus companys. El de Sant Feliu ha demostrat que és una doble amenaça ja que degut a les ajudes que se li generen normalment acostuma a haver-hi un company sol. Navarro ho sap i avui ho ha fet oferint la seva versió més polifacètica.

 

5- Lorbek està en forma : L’eslovè ha aparegut quan més se’l necessita, en el tram final de la temporada. La lesió de Mickeal farà que Lorbek hagi d’agafar més responsabilitat de la que es preveia. Tot i això, l’eslovè està en condicions d’assumir el repte ja que en els darrers partits està oferint el seu repertori de moviments al pal baix que són tan buscats en el bàsquet modern.

Lectures 1830 vegades per 525 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY