SHARE

Abrines

 

 

1 – Amb el cap a Atenes :  El Barça Regal tenia el cap posat en els partits que ha de jugar dimarts i dijous a la pista del Panathinaikos. El partit davant el Gran Canària, un equip ben incòmode, és d’aquells que estan mal situats en el calendari. Els de Pascual no han jugat amb la màxima intensitat i ho han acabat pagant deixant que els de Gran Canària remuntessin i s’enduguessin el partit.

 

2- El rebot defensiu : Una de les grans causes de la derrota ha estat la incapacitat dels blaugranes de controlar el rebot defensiu. El Gran Canària ha tingut moltes segones opcions de tir gràcies a que ha tingut més intensitat a l’hora d’anar a buscar el rebot ofensiu. Aquesta manca de concentració s’ha notat en els tirs lliures fallats pel Gran Canària on no han controlat el rebot defensiu.

 

3- El joc interior no ha funcionat :  Entre els interiors blaugranes només han anotat 19 punts sumant l’aportació de Wallace, Tomic, Lorbek i Jawai, sent l’australià l’únic que ha superat la barrera dels deu punts. Amb l’absència de Navarro, l’aportació ofensiva de Lorbek i Tomic és més essencial perquè l’equip no disposa del seu gran referent anotador. Per guanyar a Atenes cal que el joc interior també sumi.

 

4- Problemes per parar Newley : L’aler australià del Gran Canària ha estat un maldecap per els de Pascual. Newley ha aprofitat la seva alçada per atacar des del pal baix i ajudar en el rebot. A l’hora de frenar jugadors d’aquest estil, la baixa de Mickeal és més sensible. Pascual haurà de buscar solucions per parar els alers alts dels equips rivals.

 

5- Abrines, la cara positiva : L’aparició del mallorquí en els darrers partits està sent la cara positiva del Barça Regal. Abrines aporta aire fresc al joc interior amb la capacitat per anotar de Navarro i trets de la capacitat atlètica de Rudy. Si el mallorquí millora la seva intensitat defensiva, serà un dels grans actius del futur del Barça Regal. Davant el Granca ha tornat a mostrar el seu talent amb onze punts

Lectures 1868 vegades per 513 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY