SHARE

El Barça s’ha imposat amb més problemes dels previstos al Vive Menorca per 73-78.

Darrer quart 73-78. El Barça ha fet un espectacular últim quart (16-25) amb una exhibició de Jaka Lakovic i un encertat Anderson, de la mà de Perovic i N’Dong.

El Barça ha començat a marcar diferències a partir del minut 36 i el Menorca ja s’ha hagut de resignar. Navarro ha estat el màxim anotador del Barça amb 20 punts, seguit d’Anderson amb 15 iJaka Lakovic amb 12. N’Dong ha estat decisiu sota els taulells capturant 8 rebots.

Tercer Quart 57-53 (18-20). El Barça ha reaccionat lleugerament gràcies a Navarro i Perasovic, que han portant el pes ofensiu de l’equip.

Navarro ja portava 18 punts i el jugador serbi Perovic, 6. El Barça ha basat el seu joc carregant de pilotes els homes de la zona, buscant N’Dong, per obrir el joc i buscant situacions favorables amb Perovic.

Lorbek porta ja 7 rebots tot i que ofensivament no estic contribuint tant com els altres pívots. Anderson ha començat a anotar i ja du 6 temps. Destacar l’aportació de Roger Grimau, que també ha fet un bon tercert quart.

Segon Quart 39-33 (21-21). Donaldson i Radiv continuen marcant les diferències a favor dels menorquins, mentre que pel Barça només Navarro, N’Dong i Sada estan fent un bon partit…

El segon quart ha començat igual que el primer amb els menorquins obrint diferències fins a un 27-19 que només Víctor Sada amb dos cistelles seguides (una d’elles una esmatxada) han servit per tallar diferències.

Els menorquins han continuat apretant el conjunt blaugrana amb un resolutiu Donaldson, però Navarro ha anotat dos triples quasi consecutius que no ha deixat que els de Ses Illes augmentessin les diferències a 10 punts o més. Lorbek ha marxat al vestidor amb 3 faltes personals, mentre que N’Dong ja en té 2. El joc interior està notant la baixa de Fran Vàzquez…

Primer Quart 18-12. El Vive Menorca s’ha imposat en el parcial del primer quart per 18-12. Aquest partit no té res a veure amb el que es va disputar al Palau Blaugrana en la primera volta. Els homes de Pascual estan nefastos en el llançament de 2, només han convertit un 33% dels seus tirs. Navarro ha estat el màxim anotador del Barça amb 5 punts, tot i que tampoc estigui fent una bona actuació.

El Menorca ha sortit molt fort, fent un parcial d’11 a 1 amb una gran actuació de Raviv. El Barça ha reaccionat amb Navarro i Grimau a la pista, retallant diferències fins a un 11-10. Però el Barça s’ha tornat a dormir i els menorquins han marxat al final del primer quart amb una diferència de 6 punts.

Lectures 5219 vegades per 2162 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY