SHARE

20130923-085645.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Madrid va guanyar ahir a un dèbil Copenhaguen però segueixen els debats a Madrid. Ahir Punto Pelota, el debat va tornar a tenir el nom d’Iker Casillas com a protagonista, qui va anunciar que es quedaria.

La polèmica va venir de la mà d’Alfredo Duro, qui a la xarxa va qualificar de rates  els qui criticaven al porter blanc, doncs per ell “Volen exterminar Casillas de la memòria del Madrid”. Respecte al qualificatiu de rates, va reiterar que aquestes eren “Els que estaven tirant merda sobre Casillas, la gentussa que volia exterminar-lo”.

Qui va contestar al periodista va ser Siro López, molt crític els darrers temps amb el capità madridista, i que va contestar a Duro per qualificar de  rates als que no pensaven com ell dient que  “Necessites prendre la medicació. La gent pot pensar diferent a tu i no tenen perquè ser rates, s’ha de ser més respectuós amb la gent.” Es va mostrar content de les paraules del porter dient que es quedava, dient que “M’alegro que Casillas decideixi seguir al Madrid i  espero que actuí més com a capità”.

La rèplica  no va ser menys agressiva d’Alfredo Duro afirmant que “Medicació ni necessito ni necessitaré. Lo teu amb Casillas bé d’un problema personal amb ell, tu tens  un problema concret amb persones molt properes a ell i no ets objectiu.” En concret, va afirmar que Siro  havia tingut problemes amb un periodista proper a Casillas, deixant anar el nom de Fernando Burgos.

duro

Lectures 2497 vegades per 713 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY