SHARE

carloslopez_457

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’odi d’Espanya cap a  Catalunya i els catalans és alguns casos visceral. Només d’aquesta manera es poden arribar a entendre reaccions com la que va tenir el president de la penya madridista de Barajas , Carlos López, quan va ser entrevistat pel programa “Asi nos va “ de la Sexta,  qui va qualificar els catalans de “fills de puta”.

En un vídeo emès fa uns dies pel programa, i que no es va emetre en el seu moment, el periodista d’origen alemany Wolfgang Maier li que “ tinc la sensació que quan el Madrid juga contra el Barça és om si jugués Espanya contra Catalunya”. A la pregunta, el vice president de la penya, Jesús López, ho nega però el seu germà i president si hi està d’acord dient que “aquells no són espanyols, són uns fills de puta”.

Les imatges mostren un odi del personatge més que visceral, a més de reaccions més que violentes del mateix, el periodista inclús va denunciar al mateix programa que aquest l’havia agredit fotent-li una empenta que l’hauria desplaçat vint metres. El periodista no entén la reacció del personatge, més que difícil d’entendre, i destaca “ l’odi visceral que té una part d’Espanya contra l’altre”, un  motiu més que suficient perquè Catalunya pugui decidir lliurement si  vol seguir o no on no la volen.

 

 

 

Lectures 3530 vegades per 1067 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY