SHARE

El director del diari Marca té de   vegades un comportament que podria ser considerat entre esquizofrènic i hipòcrita. Fa un parell de mesos Eduardo Inda feia una campanya per carregar-se al davanter francès, per considerar-lo nul en atac, pobre en actitud i ser incapaç de tenir la mateixa eficàcia que Higuaín. Inda també va fer costat a Mourinho quan el portuguès demanava un 9, argumentant que amb el 9 francés el Real Madrid no podia ser capaç d’aspirar a res. Ahir Benezemà va marcar un gol al camp del Lió que pot ajudar els blancs a aconseguir el seu passaport per la següent ronda de la Champions, Eduardo el considera avui el Rei d’Europa.

Resulta com a mínim sorprenent que un directiu d’un diari esportiu pugui tenir aquests canvis d’opinió tan bestials, sobretot quan des de fa temps l’adjectiu més bonic que rebia Benzemà per part del mateix Inda era el ser l’autèntic càncer del Real Madrid, fins i tot el va ridiculitzar amb una portada insultant pel jugador francés: Benze-ná!

Avui resulta que la crònica del diari Marca explica que Benzemà té els millors registres de la Champions en efectivitat de cara a porta. Segons explica Marca el davanter francés marca un gol cada 60 minuts, una mitjana millor que la d’Etoo o Messi, davanters amb millors registres a Europa. I la pregunta capciosa és: Benezemà va aconseguir aquesta fita ahir? O es que no és tan dolent com explica Eduardo Inda fent-lo sempre responsable dels mals del Madrid durant aquesta temporada?

Hipocresia o una altra manipulació del senyor Inda? Vosaltres decidiu…

Font: www.marca.com

Lectures 8222 vegades per 2977 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY