SHARE

pedrerol

 

 

 

 

 

 

 

 

Josep Pedrerol deixa de presentar el Punto Pelota i el seu substitut és Carlos García Hirschfeld. El programa de tertulià futbolística referent de la Caverna mediàtica canvia de director des d’avui mateix quan el nou presentador prendrà el relleu del periodista català.

La  seva marxa arriba després dels rumors del passat estiu en els que s’especulava amb que el programa deixes el canal Intereconomia, on finalment es van quedar. El nou director del programa és un malagueny  es va iniciar a Antena 3 Ràdio i després va passar també per la Cope o Telemadrid.

La marxa del periodista català no ha estat exempta de polèmica doncs   el seu relleu relleu s’hauria produït a esquenes del mateix, doncs la cadena li hauria fet pagar les seves queixes, un fet que ha provocat força enrenou a les xarxes. El mateix Pedrerol ha denunciat en un tweet que Julio Ariza, ex dipuat al Parlament pel Partit Popular i president i propietari del grup de mitjans d‘Intereconomia, prohibia al seu equip, el programa el feia la productora del periodista,  poder entrar al seu lloc de treball.

Per la seva banda, la cadena de televisió ha justificat el canvi de Pedrerol per incompliment de contracte del mateix, tot i que algunes informacions apunten a tot el contrari, de fet  seria la cadena qui podria tenir un deute amb el periodista del voltant de mig milió d’euros, que haurien fet que hagués de demanar un crèdit per pagar els seus treballadors. Les reaccions a la substitució de Pedrerol, no s’han fet esperar a la xarxa on varis dels contertulians del programa han mostrat el seu suport al directir fins avui de Punto Pelota, per tant veurem quins d’aquests resten al programa i quins el deixen.

hirsh560
El nou director del programa de tertulià

Lectures 4630 vegades per 999 lectors

Comentaris

1 COMMENT

  1. With a little research for a couple of hours,
    you could save yourself a bundle. The cost can
    range from virtually nothing but your time to whatever amount
    you want to spend. Folks price reduction coupon bargains may very
    very well not be all they are cracked around be.

LEAVE A REPLY