SHARE

reaccions de la caverna a l'empat del madridEl nou revés del Madrid ahir empatant contra l’Espanyol, que els deixa a 13 punts del Barça, han provocat una guerraa la Caverna.

Punto Pelota va engegar una enquesta on la gent va culpar els jugadors. El debat fou encés entre els diferents contertulians on només Siro López i Pedrerol són ferms defensors de Jose Mourinho mentre que la resta consideren que el portuguès n’és el culpable.

El Partido de las 12 de la Copa va tenir una actitud duríssima contra Mou i va demanar-ne la dimissió, sobretot pel tema Mou-Anton Meana, del dia abans. Marca i AS estan clarament posicionats contra Jose Mourinho i només alguns periodistes són els que donen la cara pel portuguès.

L’únic que defensa Mourinho juntament amb Pedrerol

Siro López: “Per  mi els culpables són Mourinho i els jugadors. Però fins que els jugadors no corrin, no li podem exigir a l’entrenador que els tregui rendiment.  A la primera part no han corregut,  i a la segona sí ho han fet. Han sortit a tocar-se els ous i si li volen fer el llit que ho diguin, que vagin al president i que li diguin”.

Crítiques repartides entre Mourinho i els jugadors

Pedro Pablo San Martín: “Els jugadors no surten a tocar-se els ous, aquests mateixos jugadors l’any passat eren glòria del madridisme, no tot és culpa d’ells, també ho és de l’entrenador, perquè sí corren però no corren bé. L’entrenador els lia amb les seves decisions, avui ell decideix avui carregar-se Di Maria d’inici”.

Àlvaro Benito (ex futbolista): “ A l’equip li falta moviment, els futbolistes no tenen la mobilitat que els cal. Al futbol caminant no es guanya a ningú i ara menys”.

Tomás Roncero: “Fa un any el Madrid va perdre 1-3 amb el Barça al Bernabeu i el derrotisme que es van instal.lar en l’entorn blanc va ser espectacular. Ara bé, cinc mesos després va ser campió.”
“El que em preocupa és que l’any passat la relació entre jugadors i entrenador era d’amor, química pura. I ara veig que hi ha jugadors que van a la seva. El que li recrimino a Mourinho és que el trobo abatut i això em decepciona. Necessitem rescatar el Mourinho que no permet que cap jugador tingui els braços baixats, no permeti que hi hagi cap jugador que es burli del madridisme. Si hi ha jugadors que no ho donen tot, que dongui noms i cognoms.”
“Vull veure a Mourinho somrient, motivat i preparant l’equip per la Champions”.

Paco González (Partido de las 12 – Copa): Jo fotia fora el Mourinho ahir (dissabte). El que va fer amb Anton Meana és una macarrada. Això només està en mans dels jugadors. Mourinho està perdut, només depèn dels jugadors.”

Diari Marca titula: “Esta liga tiene dueño”

Diari AS titula: “Esta liga se queda sola”

Punto Pelota: “La liga es cosa de uno”

Lectures 3435 vegades per 814 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY