SHARE

20130826-082716.jpg
Neymar va rebre i molt contra el Màlaga,un fet que inclús va denunciar Zubizarreta.La duresa contra el brasiler va ser tema de debat ahir al Punto Pelota, on hi va haver força unanimitat respecte al fet que la duresa dels jugadors malaguenys va ser excessiva.

Qui més encès es va mostrar amb el tema va ser el periodista Quim Domènech,que va afirmar que “S’ha de parar ja la caça a Neymar. Estem a temps perquè podem gaudir del jugador”.A més també va deixar clar que “Només demanem que les faltes que li fan al Barça les pitin i,si s’ha d’expulsar algú,que ho facin”.

Unes expulsions a les que l’ex àrbitre Ramos Marcos també es va referir dient que “Dos jugadors del Màlaga haurien d’haver estat expulsats”.Un d’ells Gàmez,de qui l’ex entrenador D’Alessandro va dir que “Vol intimidar Neymar.El regat del brasiler no justifica el que li fa”,en referència al seu intent d’agressió al blaugrana.

Com no,Siro López es va mostrar contrari a reconèixer la duresa contra el brasiler afirmant que “Voleu posar-li el passadís ja a Neymar. Quan peguen a Cristiano no us queixeu tant”Pel periodista,”Quan el rival no surt a jugar com si fos un amistós,us queixeu”,doncs per ell “És increible el victimisme del Barça.No els poden tocar.Deixeu de plorar.Al Madrid no es plora”.

Lectures 2927 vegades per 727 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY