SHARE

El mal ja està fet. La campanya que va llançar la Caverna Mediàtica insinuant que els jugadors del Barça es dopen ha donat la volta al món. La majoria de diaris esportius a nivell mundial es fan ressò de la notícia i en alguns casos li presten força atenció.

Tot això s’ha de tenir molt en compte a l’hora d’emprendre un procés judicial contra la Cope i no ho oblidem, contra el Real Madrid (que és l’instigador de tot això). Les calúmnies i les difamacions no tenen altra intenció que destrossar la marca “Barça” ara mateix líder arreu del món.

Costa molt treballar i aconseguir un bon reconeixement d’una marca. Són anys d’esforços, de treballar un model, de prendre decisions estratègiques com el patrocini d’UNICEF per liderar el mercat de les marques. Ara bé, tots aquests esforços se’n poden anar en orris en un instant si algú comença a atacar la reputació de la teva marca amb l’única intenció de fer creure al món que tot el que has aconseguit ha estat per ajudes arbitrals, per manipulació de calendaris o simplement perquè els teus jugadors es dopen.

Mig món quan vegi jugar el Barça pot caure fàcilment en l’argument populista de justificar les victòries del Barça degut a temes com el doping. Una excusa, un recurs, que neix de les clavegueres de la Caverna Mediàtica. Un missatge que ha arribat al món i que farà molt de mal, que ningú no ho dubti.

Que ningú esperi que la premsa britànica, la francesa, la italiana o l’holandesa entengui que a l’Estat Espanyol hi ha una Caverna Mediàtica que fa campanyes per manipular o intoxicar de forma premeditada, sobretot en indrets on no hi ha cultura de periodisme esportiu. Diaris com Marca o la Cadena Cope gosen de bona reputació arreu del món periodístic i quan parlen o “informen” se’ls té en consideració.

És per això que el Barça ha d’arribar fins al final i denunciar els instigadors que volen embrutar el millor Barça de la història.

Fonts on apareix el tema del dopatge del Barça:

Lectures 5505 vegades per 2271 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY