SHARE

mourinho-pedrerol-punto-pelotaMourinho va concedir la seva darrera entrevista com a tècnic del Madrid a Punto Pelota. Després de deixar plantada la premsa que cobreix l’actualitat blanca, el portuguès si va concedir  una darrera entrevista en exclusiva a Josep Pedrerol , director de Punto Pelota, on es va defensar de les critiques per les baixes de  pes en la seva darrera convocatòria.

Per començar el tècnic va carregar contra  la premsa i les portades publicades publicades per As i Marca el dissabte dient que “les portades són mentideres  i  malintencionades”, sobre les nombroses baixes en la darrera convocatòria contra Osasuna. El tècnic es va defensar dient que “els jugadors que no estan convocats no estan aptes per jugar segons el departament mèdic o segons ells mateixos” en concret les va desglossar dient que “Marcelo està amb Brasil, Varane i Diego López lesionats, Sergio Ramos arrossega problemes musculars, Kaka té un problema al genoll que esperem ni sigui  greu, i Pepe, Cristiano i Casillas tenen dolors a l’esquena”.

Respecte als tres de més rellevància, els tres darrers noms, Mourinho va dir que “no han entrenat en tota la setmana i la passada tampoc ho van fer molt bé i ells mateixos es consideren no aptes per jugar”. Per tant per ell “ les portades que parlen d’humiliar per no convocar a algú no són veritat, però entén l’objectiu de la situació”, a més va dir que “ els mateixos que han fet portades saben que Casillas no s’ha entrenat les dues últimes setmanes i la veritat es coneguda”.

Respecte a la seva marxa del club blanc , el tècnic no es va mostrar especialment afectat per haver de deixar-lo doncs va manifestar simplement que “Es tanca un cicle i se’n obre un altre, tant pel Madrid com per  mi i li  desitjo el millor al Real Madrid”.

 

Lectures 3355 vegades per 950 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY