SHARE

roncero felicita lliga barça

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tomàs Roncero creu que els culers no tenen res a celebrar. El tertulià de Punto Pelota va aparèixer ahir al programa i en comptes de felicitar el Barça per la Lliga va dir  que els culers no tenien res a  celebrar i que estaven abatuts.

Segons ell “ els culers no tenen res a celebrar”, perquè “el que pensa la gent blaugrana és que ens ha passat,  de les 4 darreres final de Champions només  hem estat en una i érem els millors, els Màsters de l’Univers”.

Per Roncero,  a la ment  de la gent hi ha encara el “7 a 0 contra el Bayern, perquè ells estan programats informàticament  per arribar a la final de la Champions i no hi són i el circuit és un  cop pels propers 5 anys”. Per ell “ el barcelonisme de veritat, l’intel·lectual que parlava de nou ordre mundial saben que tot plegat és una pantomima perquè el Madrid no ha oposat resistència a la Lliga”.

I com no va recordar els títols del Madrid  “doncs heu guanyat una lliga, però encara esteu a dues manetes de les nostres Lliges i a una maneta  en Champions,encara esteu a tres manetes del Madrid”. També va voler treure importància a la celebració parlant  que Messi estava apartat, i inclús dient que “la imatge del Barça avui  és Gaspart fent fotos amb el Galaxy”.

Lectures 7216 vegades per 1289 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY