SHARE

roncero agressión de pepe a giovaniL’agressió de Pepe a Giovani al Madrid- Mallorca fou un dels  temes estrella del “Punto Pelota”. La intencionalitat o no del central madridista i la sanció que aquesta hauria d’haver rebut, no va veure ni groga, va portar al debat de tots els tertulians i inclús la discrepància entre els qui han de valorar les accions arbitrals.

Com no podia ser menys, el principal defensor del central madridista va ser Roncero qui a més va treure una acció de Messi  amb Assunçao, dient que “per mi la de Messi si era expulsió , aquesta no, Pepe no deixa anar el braç,només es protegeix”. A més i per defensar-lo va dir que “Pepe sap quan té de donar, perquè és un professional”, no deixant clar sí és un professional d’entrar fort.

També va manifestar-se en  el mateix sentit Alfredo Duro dient que “la setmana passada  van parlar d’una possible agressió de Messi sobre Assunçao i el mateix serveix per aquesta, per mi no és expulsió”. Per ell ”s’’està interpretant la jugada en funció  de sí la fa Messi o Pepe”.

No ho veia igual Petón que els dos anteriors, doncs per ell”a  Pepe se li veu a cara quan vol fer mal, en aquesta es veu que li vol fotre un cop de colze a Giovani, cal mirar la cara de Pepe per saber de la seva intencionalitat, hi ha intenció de donar”.

La jugada també va provocar la discrepància d’opinions entre els dos encarregats de valorar les accions arbitrals, l’ ex àrbitre Joaquín Ramos Marcos i el becari Juanpe. Pel primer “No expulso a un jugador per  una jugada així. L’agressió és donar un cop i no per posar el braç, com és el cas de Pepe. Si li trauria targeta groga perquè no es una forma correcte de defensar-se”.

Mentre que per el segon si era expulsió perquè el central madridista “no té la necessitat de deixar anar el braç, Pepe deixa anar el braç i per mi és vermella”.

Lectures 2506 vegades per 803 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY