SHARE

Divisió del Madridisme, guerra civil entre periodistes i mitjans de la Caverna Mediàtica, això és la principal conclusió que podem extreure del que va passar durant el dia d’ahir a Madrid arran del tema Mourinho que va acabar amb la duríssima càrrega del periodista Siro López contra el director de Marca, Eduardo Inda.

Guerra entre Siro López i Eduardo Inda

La publicació del rumor referent a la possible marxa de Mourinho el proper mes de juny ha iniciat una batalla sense precedents entre periodistes esportius. Siro López va ser el periodista que va fer oficial el rumor que corria ahir per Madrid en el seu programa del migdia a Intereconomia. Siro López va prometre durant el transcurs del programa que tornaria a aparèixer a Punto Pelota amb molta més informació referent al cas Mourinho. Eduardo Inda va reaccionar ràpidament al rumor difós per Siro López i va publicar un vídeo-blog considerant la notícia publicada com una autèntica innocentada publicada per “algunos desavispados periodistas”, fet que va enrabiar Siro Lopez que més tard va demanar en antena a Punto Pelota que el periodisme esportiu s’hauria de desfer d’un personatge tan nociu com Eduardo Inda “a patadas!”.

Siro López es va passar part de la seva esperada intervenció a Punto Pelota destrossant la figura d’Eduardo Inda, compartint amb l’audiència que Inda és un personatge no gaire estimat dins del seu gremi i que el millor favor que li podia fer al periodisme era marxar.

Continuarà treballant Siro López a Radio Marca?

És curiós perquè Siro López també treballa a Ràdio Marca així que el periodista gallec va arribar a dir que entenia que la seva col.laboració amb Marca estava en perill a partir d’ara, pel fet que Eduardo Inda n’és el director. Ah! Del tema Mourinho, que era el més esperat de la nit, no va aportar res de nou.

Casillas desmenteix Siro López

Qui si va aportar quelcom diferent va ser Iker Casillas a la Cadena Cope afirmant en primera persona que Mourinho es queda, assumint l’autoria de la frase i desmentint tots els altres rumors.

Tomás Roncero preocupat

Mentrestant Tomás Roncero es preocupa pel futur de Valdano ja que pensa que el públic del Bernabeu podria donar-li l’esquena a l’argentí amb càntics de “Mourinho si, Valdano no”.

Qui té raó: Inda o Siro López?

Si heu seguit el fil de la conversa referent a les declaracions de Siro López, veureu que una gran majoria es posiciona contra Eduardo Inda. És evident que Inda és un periodista que no cau bé, ni dins de la professió ni entre el públic no madridista en general. El públic del show Punto Pelota, entre el que hi figura una bona quota d’audiència barcelonista, aplaudia les paraules d’en Siro. Però realment en aquesta ocasió Siro López té raó?

Siro López va llençar un rumor, però no és capaç d’explicar les seves fonts o les que comparteix no són del tot creïbles. Per tant, codi deontològic en mà, Eduardo Inda té més raó que un sant, fins a la data d’avui la marxa de Mourinho no és res més que un rumor sense cap fonament. Ara bé, una altra cosa és que el senyor Eduardo Inda tingui la barra de denunciar els que fan notícies a base de rumors, quan ell i el seu diari en són l’exemple més clar i més greu d’ aquestes pràctiques.

En resum, el madridisme està dividit i els periodistes i mitjans de la Caverna Mediàtica han iniciat una guerra civil acarnissada. Si la piloteta no entra podríem estar davant de la crisi més gran de la història del madridisme…

Què en penseu?

Lectures 9838 vegades per 2359 lectors

Comentaris

7 COMMENTS

  1. Siro López es un impresentable, siempre mofándose y riéndose del Barça, Inda y Siro López son tal para cuál, dos anti barcelonistas que nos quieren ver desaparecidos.

LEAVE A REPLY