SHARE

siro-lopez-660x345Siro López es va mostrar content que el Madrid no hagués pogut fitxar Neymar. El periodista  va mostrar la seva felicitat al Punto Pelota perquè Neymar no hagués triat al Madrid, a més de criticar la premsa de Catalunya i de Madrid per canviar la seves opinions segons els esdeveniments.

Siro López es va mostrar content que el Madrid no hagués fitxat Neymar doncs ell apostaria “per Bale perquè a Europa ja  ha demostrat la seva vàlua” . Pel periodista “ Neymar quan ha competit a la selecció i contra equips europeus no ha demostrat el que se li ha vist a Brasil”.

A més es va mostrar crític amb la premsa catalana , que primer no volia el fitxatge i ara sí, dient que “Sóc seguidor d’Sport i llegeixo a Joseo Maria Casanovas i Lluís Mascarró i ells no el volien pel Barça fa un temps”.

També va rebre la premsa  madrilenya, en concret el diari As, que avui en la seva portada critica Florentino per no haver pogut aconseguir el fitxatge de Neymar, com sí havia fet abans amb homes com Zidane o Cristiano.  Siro López no entén la portada ni la crítica al president perquè “Ni Alfredo Relaño, ni Tomàs Roncero ni Pedro Pablo San Martín eren partidaris de fixar Neymar”, tots tres periodistes amb pes del citat diari.

El periodista també va dubtar de les xifres de fitxa donades per Carazo, segons les que Neymar cobraria 7 milions al Barça mentre que al Madrid n’hagués cobrat 11, dient-li que “no enganyis a la gent”, doncs per ell  no s’entén que algú renunciï a quatre milions d’euros nèts a canvi de res.

Lectures 3258 vegades per 862 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY