SHARE

siro2Siro López no estava ahir del tot content tot i la victòria dels seus. El periodista madrileny es va enfrontar amb Lobo Carrasco per considerar que aquest no volia reconèixer els mèrits blancs ni les errades blaugranes en la derrota, abandonant inclús el plató del programa en un xou molt típic del ” Punto Pelota”.

Quan Siro va tornar ho va fer amb força i va carregar contra el missatge de l’ex futbolista blaugrana i del Barça perquè segons ell “a Barcelona no són crítics amb ells mateixos”. Pel periodista, els culers, i la seva premsa, es dediquen “a menystenir els blancs”, a més de  a tapar-ho tot dels seus .

A més també va parlar de les crítiques a Valdés i de com s’ha tractat altres sortides del club blaugrana, perquè ” a Guardiola no se li va dir que deixes tirat al club, i un mes i mig abans de dir que marxava no havia comunicat res del seu futur al club”. A mérs també va parlar del passat de Mourinho al Barça com l’origen d’alguns comportaments del portuguès amb la premsa, perquè “Mourinho va estar allà i sap que la premsa tapava coses”.

Lectures 3273 vegades per 661 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY