SHARE

50d7ff7e99baa

Com no podia ser d’altra manera, un dels temes preferits de la Caverna segueix essent el suposat incident de l’argentí Leo Messi amb Alvaro Arbeloa al parking del Santiago Bernabeu. El debat ahir es va centrar en el maltractament rebut per la periodista que va desvetllar la notícia,Irene Junqueras.

Pedrerol es va queixar del tracte rebut per part de certs mitjans de comunicació contra la seva companya dient que “el companyerisme en aquesta professió és una merda”. A més va atribuir els atacs a que s’ataques a Leo Messi,dient que “em segueix donant ràbia que gent es fiqui amb aquesta persona només per denunciar un fet del Barça i Messi”.

Inclús es va atrevir a enviar un missatge a la resta de periodistes dient que “no desmentim la informació.Al marge de dur-nos tots fàntasticament malament,dissimulem una mica”.

Siro López també va defensar Irene Junquera i va comparar el seu cas amb el de Sara Carbonero.Per ell a una “tot el món diu que l’hem de defensar perquè és la novia de Casillas. En canvi, Irene Junquera no surt amb cap futbolista,aquesta és la diferència”.
Siro ha afegit “Hi ha molt pilota en aquesta professió,el Madrid esta molt per sobre de Cristiano,de Messi,dels periodistes”.

López també es va queixar de la doble moral de certs periodistes perquè “em molesta que es digui que hi ha d’haver proves però quan Mou i Cristiano es barallen no calen proves”.

Messi es un chanchero

I per acabar, Siro López va atacar l’argentí del Barça dient “Messi és “canchero” i em sembla bé el que fa,però si ho fa malament s’ha de dir” – i va tornar a denunciar la doble moral del periodisme: “perquè diem que un és un xulo i l’altre és un sant (referint-se a Cristiano Ronaldo i Messi)…però no podem dir que Messi ha fet quelcom malament…”

Lectures 4899 vegades per 1218 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY