SHARE

bartomeu-y-faus-orgullosodesercule-21289

Bartomeu juga fort. Es reafirma i torna a dir en públic que les eleccions es faran a final de temporada. I tota l’oposició respira de tranquilitat. Molts candidats porten mesos (algun porta anys) planificant a consciència tots els detalls (administratius, contactes, agenda d’actes i econòmics) per arribar a temps per consolidar les seves candidatures i davant l’incertesa final sobre la convocatòria d’eleccions les declaracions d’en Bartu resulten per a molts un suspir de tranquilitat.

Paraula de Bartomeu

La pregunta és: Bartomeu va tan seriosament com el dia que va dir davant de les càmeres que si Abidal jugava un minut més quedaria renovat automáticament?

Ens vam haver de creure a Rosell quan prometia la renovació de Pete Mickeal si es recuperava? Al tanto, perquè la jugada és més complexa del que sembla.

Els títols i la presó

L’oposició creu que si hi ha títols hi haurà eleccions perquè Bartomeu pot presumir d’haver portat el club a l’èxit esportiu. En un escenari amb títols a la mà, creuen que Bartomeu té més opcions de guanyar.

Això segurament seria així si Bartu (com Sandro Rosell) no tingués un procés judicial obert amb peticions de condemna de presó de més de 2 anys. Si és condemnat a 2 any i 3 mesos haurà d’entrar a la presó i per tant ni es podria presentar ni podria exercir.

La cosa no és tan fàcil com sembla. I és per això que a les tribunes dels diaris esportius de referència (i dels opinadors més propers al nunyisme) ja es “deixa anar” que si el club guanya títols no fan falta eleccions. Que el club va bé i que s’ha d’acabar el mandat.

I en cas de condemna, substituiran Bartomeu per Faus i pilotada endavant.

Bartomeu no convocarà unes eleccions on no pugui ser escollit o on els seus estiguin tacats per condemnes judicials.

Data de les eleccions a Can Barça

El periodista Carles Fité deia ahir a twitter que les eleccions tindrien lloc el proper 26 de juliol, data en la que no hi ha competició esportiva i en la que la majoria de gent ja es de vacances.

No us son extrany?

Lectures 2628 vegades per 741 lectors

Comments Closed