SHARE

El millor Barça de la història ha guanyat 4 lligues i 2 champions leagues en 7 anys de legislatura de Joan Laporta i la seva junta directiva. Han passat 90 dies d´ençà que Laporta va deixar el càrrec i Sandro Rosell fou investit nou president del club.

Han estat quasi tres mesos de campanyes durísimes contra l´anterior junta directiva, auspiciades majoritàriament per  part de la Junta actual, que enlloc de dedicar-se a governar el club i fer del millor Barça de la història que han heredat, un club encara millor, s’han dedicat a empastifar-ho tot amb filtracions dels seus malaveranys a la premsa madrilenya més antibarça i a algun dels seus fidels periodistes de Barcelona…

El primer cop dur contra la Junta Directiva sortint va ser una “suposada” auditoria de Deloitte, segons la qual, es diu que certs ingressos de l´últim any de Laporta s´han d´imputar en l´exercici econòmic de Rosell i certes despeses de l´era de Rosell s´haurien d´imputar a l´exercici econòmic de Laporta. Parlem de 80 milions d´euros amunt o avall, que no vol dir que s´hagin perdut, sinó que s´han d´imputar en un balanç o en un altre, però que s´han d´imputar en positiu, gràcies a la gestió de la Junta anterior.

Des del dia que  Javier Faus va sortir amb un powerpoint, que no amb l´auditoria real de Deloitte, per fer demagògia sobre l´estat econòmic del club, la campanya sistemàtica dels mitjans de comunicació ha estat tan brutal, que sembla que l´època Gaspart fos el periode més important de l´història del club, comparada amb l ´època Laporta…quan pel que fa a títols, que en aquesta negoci del futbol és com mesurem el triomf o la derrota, el Barça de Laporta ha fet els seus  millors registres de la història.

Com que el principal argument dels rosellistes i de les cavernes mediàtiques són les afirmacions de Deloitte…hem pensat que seria bó recordar l´última auditoria de Deloitte feta a tots els clubs de futbol del món on segons la consultora, el Madrid i el Barça són els clubs més rics del món….

Alguna cosa no quadra…com podem ser el segon club més ric del món i estar arruïnats?

Font: Football Money League, Deloitte 2010

Lectures 5659 vegades per 1594 lectors

Comentaris

5 COMMENTS

  1. revenue = Ingressos. No per ingressar més guanyes més! sobretot si les teves despeses augmenten en major proporció. Deloitte fa un ranking d'ingressos, res més.

  2. Exacte Jesús,
    El que Deloitte demostra és que la junta laporta va ser capaç de multiplicar els ingressos i passar de ser el 9é equip del món a ser el segon. Una gran virtut.

    Segon punt important: no s´han perdut diners aquest any, sino que l´imputació dels ingressos, en comptes de poder pertanyer a l´exercici econòmic anterior, s´imputarien en el següent, amb el consegüent superàvit.

    La salut econòmica del club és excel.lent…res d´alarmismes..

LEAVE A REPLY