SHARE

Florentino Pérez feia ahir un discurs de prepotència personificada. D’aquells de ser superior, com els agrada anomenar-lo a alguns. Una oda superlativa del madridisme. Que bons som, que bons hem estat i que bons que serem d’ara en endavant perquè som els millors i tenim els millors, venia a dir més o menys de manera resumida. No em sorprèn que ho digui, perquè totes les seves aparicions són, bàsicament, per repetir aquestes coses. Però caram, quan va dir allò de: “Al frente de la plantilla tenemos al mejor entrenador del mundo”. Iep! Para la cinta, que deia el Butanito. Es poden dir tantes mentides en una sola frase?

Que jo sàpiga, i fins que se’m demostri el contrari, el millor entrenador el tenim a can Barça i es diu Josep Guardiola. Algú a la història del futbol ha igualat en títols i futbol el que ha fet en Pep durant aquestes tres temporades? Jo diria, Florentino, que no. I també et diria que el millor entrenador del món intentaria guanyar els partits amb futbol, no amb entrades assassines o amb mides de gespa més altes del normal; que el millor entrenador del món no els diria als seus jugadors que després de perdre una final no es quedessin a l’entrega del trofeu ni els hi neguessin una felicitació a l’equip que els ha vençut; que el millor entrenador del món no li donaria la culpa a l’àrbitre o a un jugador seu després d’una derrota; que el millor entrenador del món no posaria el dit a l’ull de manera traïdora i covarda a un company de professió; que el millor entrenador del món no seria un mercenari venut als diners i canviaria d’equip cada vegada que bufés el vent o li paguessin més diners; que el millor entrenador del món miraria primer pels interessos del club i de l’equip que el paga, i no pels seus propis; que el millor entrenador del món no seria primer ell, després ell, a continuació ell i si queda alguna cosa, doncs ell; que el millor entrenador del món no sortiria a la roda de premsa de després d’un partit amb una llista de tretze errors que, segons ell, ha comés l’àrbitre.

I, Florentino, te’n podria dir moltes més. Per tant, fins que no em demostris el contrari, el millor entrenador del món el tenim aquí, feliçment, al Barça. I que duri per molts anys!

Lectures 2742 vegades per 837 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY