SHARE

La setmana passada Toni Freixa va comparèixer en roda de premsa i entre les moltes coses que va explicar va comunicar la creació d’un restaurant del Barça a la Masia. Automàticament el dia següent periodistes molt afins a Sandro Rosell com Joan Vehils i Carazo van aprofitar per carregar contra Toni Freixa, per haver gestionat una mala comunicació de l’anunci del restaurant, raonant que el restaurant no tindrà relació alguna amb la Masia.

Sembla una mica ridícul tot plegat ja que la veritat no crec que ningú se senti ofès pel fet del que va explicar Freixa o sobre si el restaurant serà o no a la Masia. El que si és certa és la campanya que certs periodistes molt afins a Rosell estan realitzant per carregar-se Toni Freixa. Diaris digitals com Pelikano, Gol, i periodistes com Miguel Rico, i Carazo van fer durant octubre i desembre molts articles explicant que Toni Freixa i Pere Jansà no haurien de formar part de la directiva actual.

Toni Freixa no agrada. Durant els anys que Rosell va estar treballant la seva estratègia per presentar-se a les eleccions, Freixa va ser un dels principals actius de la seva “candidatura” que va baixar a l’arena i es va embrutar fins a límits insospitables fent una campanya contra Laporta molt dura. Qui no recorda el bel·ligerant Toni Freixa al programa de Bernat Solé fa un parell d’anys a Catalunya Ràdio?

Una vegada la feina bruta ja s’ha fet, Rosell vol treure’s de sobre els seus gossos de presa i projectar una imatge de líder moderat, lluny de la confrontació i de les filtracions. És per això que els membres de la directiva aprofiten temes com el judici que manté Toni Freixa amb l’ex-directiu Echeverría, per fer força i pressió per acabar d’enfonsar la reputació de Freixa.

Tot i la complicitat de certs periodistes afins, Rosell topa amb una nucli dur de directius que si donen suport a la forma de ser i d’actuar de Freixa. La guerra ja dura des de fa mesos i tal com vàrem anunciar a racoblaugrana els dies de Freixa a Can Barça estan comptats. Més encara si la resolució judicial del cas que té pendent amb Echeverría no li és favorable.

Què en penseu?

Lectures 1125 vegades per 431 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

  1. es clar si l'unica cosa que falla segons Rosel es la comunicació, es l'apartat on no hi ha hagut retallades, per que clar totes les seves idees son meravelloses. Tenim un president que viu sota palio informatiu on una pota l'agafa el santi nolla, l'altre pota joan vehils, l'altre pota els socis palmeros anonims que denuncien coses i l'altre pota els dirigents de CiU i lacaixa. Desde els mitjans no hi han queixes, pero el soci esta començant a veure el llauto i per molt que justifiquin que son errades de comunicació acabarant caient.

LEAVE A REPLY