SHARE

Sandro Rosell va fer camí cap a terres extremenyes un parell de setmanes després de ser escollit President del Barça per retre vassallatge al President de la Junta d’Extremadura, el senyor Guillermo Sanchez Vara, com a mostra del “nou” barcelonisme integrador i vertebrador a  les Espanyes (com deia el seu cicerone Francesc Perearnau) i en un gest de simpatia i “carinyo” cap a les Penyes Barcelonistes d’arreu de l’Estat Espanyol.

La raó no era altra que la de marcar i remarcar que la baralla que en el seu moment havien mantingut Joan Laporta i Vara era únicament culpa de Laporta, en la contínua història moral que ens sermona el President Rosell, fent-nos creure que els 7 anys de Laporta van ser els pitjors de la història del club.

Doncs mira per on, el senyor Guillermo Sánchez Vara, va destapar-se ahir amb un dels seus gestos anti-catalans (no és el primer), explicant que sentia vergonya de veure parlar en català al senat. Ah! Aquest no era el president tan tolerant i que respectava tant el Barça i Catalunya com ens havia explicat Rosell durant la seva visita en aquelles terres? Durant la seva visita-vassallatge a Extremadura,  Rosell va qualificar Vara com “L’home que simbolitza els culers de fora de Catalunya”. Mare de Déu Senyor!

Què inoportú que és en Sandro Rosell! Anar a demanà perdó a algú que no ens respecta per la nostra forma de ser, pensar i parlar. Tan parlar de Joan Laporta i resulta que el senyor de les Cerdanyes només viu per fer felices les Espanyes: com l’estimen els Eduardo Indas, els Tomas Roncero i companyia. Què contents que n’estan d’ell a les terres intereconomistes!

Ai ves! Potser no ho és de ruc! No serà doncs, que en Sandro també sent vergonya de parlar en català? No recordeu que durant el Congrés de Penyes de Barcelona Rosell no va voler parlar en català? Al cap i a la fi, Rosell va actuar igual que qualsevol membre del PP o del PSOE de la Cambra Baixa dels que estan totalment en contra de que es parli català al Senat. En Sandro va parlar en castellà perquè segons ell era més fàcil comunicar-se en l’idioma “comú” de tots.

Els partits catalans porten anys barallant-se amb Madrid per poder parlar en la seva llengua en un òrgan de govern de l’Estat, perquè arribi el nou president del Barça i amb la seva actitud sembla que segueixi els dictats de l’Alberto Rivera o de la gent més ultra del PP.

És una autèntica pena que els resultats del primer equip fan que tots ens oblidem de les barbaritats emocionals i institucionals que el senyor Sandro Rosell estan realitzant a Can Barça. Si no fos pels resultats d’un equip que ja es va trobar fet, Sandro Rosell seria més mediocre que el mateix Joan Gaspart.

Diuen a les seves Espanyes: “Dime con quien vas i te diré quien eres!”. Va per tu Sandro i els teus amics anti-catalans. A mi el que realment em fa vergonya és que el senyor Vara sigui del Barça i que el nostre President li llepi el cul a un anti-català com ell.

Visca el Barça i Visca Catalunya!

Lectures 3549 vegades per 557 lectors

Comentaris

12 COMMENTS

 1. I que hem de fer? Apuntar els canons sobre aquest individu? La gran majoria del barcelonistes -les urnes no menteixen- ja estavem farts d´aquest estil de confrontació permanent amb tothom. Volem gaudir del millor equip del món i oblidar-nos de la llotja. I volem ser rebuts amb cordialitat en tots els camps, cosa que no pasava amb Laporta.

 2. Perdona, el senyor Rosell va guanyar però dubto molt que ara mateix amb unes eleccions per davant treiés els vots que va obtenir. Són molts els barcelonistes que n'estan fins als collons.

  Pot començar per aprendre a parlar en públic, que és vergonyós que 8 mesos després el nostre representant davant del món no sàpiga comunicar-se…

  I tu que vols? Fer una fel.lació als que ens odien com l'imbècil del Vara, simplement perquè et rebin bé? Amb gent com tu així va el nostre país….Una mica de dignitat home, que ja està bé!

 3. Rosell és el típic català que demana perdò per ser català per tal de no ofendre als altres. Perd tota la seva dignitat cada dia i cada vegada.

 4. per sort el barça esta per damunt dels que manen, nuñez va estar governant mes de 20 anys i el seu vicepresident gaspar era un clar representant del PP, el barça es de la gent i a mes es catalanista i si els que manen ara no ho entenen i fan coses contre el seu esperit ja cauran, com ha caigut el PSC quan han perdut la c de catalunya.
  I que les enquestes, les que no es publiquen, van contra aquesta directiva es demostra en el fet que augmenta elpressupost a l'apartat de comunicació i que els seus palmeros, sobretot ultimament joan vehils director de l'sport, no paren de treure articles llepant el cul fins extrems de vergonya aliena a l'actual president del barça.
  Per cert josep lluis, el barça no sera mai rebut amb cordialitat mani qui mani ja que defensa un fet que els espanyols ni comprenen,ni volen comprende i ni els agrada que es la nació i la cultura catalana.

LEAVE A REPLY