SHARE

toni freixa

Toni Freixa s’enfada quan li pregunten sobre la seva vinculació amb el soci Vicenç Pla i tots els advocats involucrats en les demandes contra la Junta de Laporta que han desembocat en la famosa sentència dels avals. Molts periodistes estan segurs que Freixa és l’home X que mou els fils de l’entorn en una lluita acarnissada contra Joan Laporta i els seus.

El que és més curiòs, és que la premsa esportiva catalana no hagi publicat mai una conversa telefònica publicada en un blog obert al públic l’any 2011, on l’ex-directiu de l’era Gaspart,Joan Lacueva, denuncia que Toni Freixa va financiar la moció de censura a Joan Laporta (i que Rosell era a l’ombra de la mateixa).

Lacueva era el directiu del futbol base que va negociar la incorporació de l’Andrés Iniesta i que va convèncer la directiva de fitxar Leo Messi quan Gaspart i companyia preferien centrar-se en la recerca de joves argentins que es poguessin incorporar al club inmediatament com Saviola o Aimar.

Lacueva reconeix que ell i Toni Freixa també eren presents en la reunió en la que es va organitzar la moció de censura. Segons l’ex-directiu, Oriol Giralt (la cara visible de la mateixa) no tenia “ni un duro”. I aquí és on entraven Freixa i Rosell. Lacueva explica que van aparèixer 6000 euros per financiar la moció de censura i dona a entendre que la pagava un “elefant blanc” (donant a entendre que era Rosell) tot i que això mai ho podrà demostrar ningú.

Lacueva explica que el nom de Sandro Rosell va aparèixer en aquella reunió, però ell mai va voler ser visible. Parlem de l’any 2006 i recordem que Rosell va accedir a la presidència l’any 2010. Si les paraules de Lacueva fossin veritat voldria dir que Sandro Rosell va treballar a l’oposició 4 anys abans de presentar-se. I recordem que ell explicava a l’opinió pública que ell no volia presentar-se i que va decidir fer-ho el 2009, per tant hauria mentit al soci i la premsa de forma premeditada mentre bastia l’oposició a Laporta.

Teniu el document de la conversa en el blog La Transparencia de Sandro Rosell i si aneu directament al final de la transcripció de la conversa, podeu trobar l’audion on podeu escoltar la conversa on Lacueva admet totes aquestes informacions.

Lectures 5139 vegades per 1166 lectors

SHARE
Previous articleAgüero, l'alternativa a Neymar
Next articleUna Grada Jove encoberta ?
Blogger culé, que estima el club i diu les coses pel seu nom. Sense filtres, sense pors, perquè crec en la gent honesta, en un model i una filosofia de club innegociable. Unicef sempre abans que Qatar sempre. Si vols saber quan publico un post, segueix-me al twitter o torna aquí per llegir-me. Gràcies i visca el Barça!

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY