SHARE

Com han canviat les coses d’ençà aquells dies que el públic del Bernabéu no acceptava un entrenador que no jugués bé al futbol. Qui no recorda aquell Madrid de Toschak que liderava la classificació l’any 91 a 6 punts del Barça i que va ser destituït perquè el Madrid no jugava bé? Es deia que el públic del Bernabéu té un gust exquisit, però sembla que ara les ganes de provar “caviar” se les reserva per quan el Barça visita el Bernabeu. Després de Capellos, Schusters, Juanes de Ramos i Mourinhos els socis blancs donen per bó l’amarrateguisme, de forma tan fulgurant que fins i tot la Caverna Mediàtica veu en un empat que els deixa ara ja gairebé sense cap opció al títol de lliga com una victòria moral.

El titular d’ahir del Marca a la seva edició digital “Empate con sabor a victoria” només podia ser digne d’un cínic o d’un seguidor d’un equip molt petitet (els pericos?) que només amb el fet de no perdre contra el Barça ja ho consideren una heroïcitat nacional.

Brutal. Aquest és el nou Reial Madrid. Anem-nos-hi acostumant que això és molt divertit. Aquest Real Madrid de Florentinos i Mourinhos em recorda al pitjor Barça de la història que va liderar Joan Gaspart. Que durin molts anys junts…

Lectures 3754 vegades per 1549 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY