SHARE

La Grada Jove és un projecte complicat. Ja en el propi equip de campanya del President Rosell hi havia veus que no hi estaven d’acord. Finalment, però, van decidir incloure aquesta grada com un punt del programa electoral. I és justament per això, perquè és una promesa electoral, que sembla que hagin posat el debat sobre la taula. Des de fora, fa l’efecte que és un projecte incòmode fins i tot per la pròpia Junta.

El Jordi Cardoner ha expressat que, encara que l’Assemblea de Compromissaris aprovi la seva creació, no es posarà una data concreta per a la seva concreció. En aquest sentit, s’ha afanyat a dir que era una promesa electoral sense data d’execució concreta.
El problema principal que s’han trobat és la negativa de la Conselleria d’Interior. A part de detalls més pragmàtics com la seva ubicació o quin seria el repartiment de les entrades, el punt que genera més recels és la possible presència de persones amb antecedents violents.

Per tot plegat, sorprèn que la Junta asseguri que votaran “Sí” a la Grada Jove. Sembla més una forma d’anar deixant que el tema caigui i no se n’acabi parlant que un veritable convenciment de la seva conveniència. De tant en tant, deixaran caure algun comentari sobre les grans dificultats que suposa tirar-la endavant i la negativa al respecte de les forces de seguretat. I així aniran fent fins que del tema ja no en parli ningú.

Serà un vot, per tant, poc sincer.I no trobo que aquesta sigui la millor manera de presentar-se i dirigir-se a l’aficionat culer. Si realment es creuen el projecte, que votin que sí. Però si, com sembla, el veuen poc viable, que no enganyin. Que siguin sincers, que expliquin els motius pels quals creuen que no es pot fer i que hi votin en contra. Com deia aquell, “al soci no se’l pot enganyar”. Que no ho facin.

Lectures 2529 vegades per 726 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY