SHARE

pique-poker-1

La revista Mongolia publicarà demà “suposats” informes sobre les investigacions que el club blaugrana havia encarregat a Metodo 3 sobre l’afició de Gerard Piqué a certes activitats extra-esportives com el pòker.

La revista ha tingut informació a detalls personals de com Piqué va iniciar la seva afició pel joc, a on es reunia per jugar i amb qui.

A més a més, també es faran ressó de suposades investigacions sobre amics propers a l’ex-president Laporta, per determinar la conveniència o no d’aquestes noves amistats d’en Jan. Segons aquests papers, la directiva de Laporta va gastar fins a 700,000 euros en detectius.

S’expliquen les visites habituals d’un suposat directiu a un prostíbul de Castelldefels i d’altres suposats afers referents d’amics, coneguts i enemics de la junta de Laporta.

Cal recordar que el jutge va declarar el sobreseguiment de la vista pel Cas Metodo 3 que imputava a en Joan Oliver (director general del club) i Xavier Martorell (responsable de seguretat).

La vista s’ha tornat a obrir després de que el jutge admetés a tràmit els recursos del FC Barcelona i l’advocat Oriol Giralt. Curiosament, Giralt ha aportat uns documents que van aparèixer “sospitosament” per miracle a la porta de casa seva un bon matí.

Seran els “suposats” documents que va trobar Oriol Giralt el que apareixerà publicat demà a Mongòlia? Veurem.

Aquí teniu un enllaç del diario Sur que avança el contingut de la publicació de demà.

Lectures 1422 vegades per 480 lectors

Comments Closed