SHARE

laporta

Alguna cosa està canviant. Laporta fa acte de presència al Village del Trofeig Compte de Godó de tenis i es deixa fotografiar alegre, conciliador i simpàtic.

Com sempre, intenta no defugir cap pregunta dels periodistes. Primer és qüestionat pels rivals del sorteig de Champions de demà respon amb el seu tradicional “Estic tri-tranquil. Hem de pensar en nosaltres mateix i no en els rivals”.

Després, el burxen, esmentant Guardiola…buscant que es mulli entre el Barça i en Pep, per treure punta a qualsevol de les seves respostes. En Jan se sincera com sempre: “Guardiola serà per mi el millor entrenador del món. Té el meu respecte no només pels títols que ha guanyat sino per la forma en la que els ha aconseguit”.
Però el que volen escoltar els periodistes és si es presentarà a les eleccions i Laporta continua donant llargues: “En tinc ganes, però encara no ho he valorat”.

La seva presència a les eleccions condiciona totes les candidatures rivals. Saben que amb en Jan ho tenen molt difícil. Sense ell, el mapa electoral s’ha de redibuixar per complet. Però com sempre, Laporta amb el seu caràcter jove i desafiant que sembla agradar tant el Compte de Godó últimament, no decidirà fins a darrera hora. O almenys així ens ho farà creure a tots.

Lectures 1106 vegades per 383 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY