SHARE

Joan Laporta ha estat entrevistat per Catalunya Ràdio per comentar l’actualitat política i la blaugrana. Pel que fa al terreny esportiu Laporta ha explicat que demà té la primera vista oral amb la Junta Directiva actual pel cas de la Due Dilligence. Laporta vol que el club li entregui la Due Dilligence, perquè aquest document és el que ha aprofitat Rosell i els seus directius per escampar totes les mentides contra la seva seva persona i la junta directiva que va presidir el club durant els darrers 7 anys. Laporta diu que Rosell i Faus menteixen en majúscules quan diuen que no hi ha diners: “Algú es creu que algú com el senyor Botín ens donaria 150 milions d’euros en un crèdit sindicat si realment no fóssim una entitat solvent?.  Si no tenim diners, com hem pogut fitxar Mascherano i Adriano?”, es pregunta Laporta.

Laporta considera que l’actuació de la Junta de Rosell en els seus primers mesos de mandat és un seguit de “maniobres indecents”: “Volem i tenim dret a veure la Due Dilligence. Aquest document és la base que els ha servit per llançar totes les porqueries sobre la meva persona i la meva gestió. Vaig demanar-ho al jutge i em va donar la raó. Ells s’hi han oposat de totes les maneres. Perquè ho volen amagar?”. La intenció de Joan Laporta és tenir accés directe a la Due Dilligence per querellar-se contra Rosell, donat que totes les filtracions i difamacions que van sorgir durant els dies previs a l’Assemblea provenien de la Directiva i estaven basades literalment en aquest suposat document.

La investigació de la fiscalia

Laporta també s’ha referit a la investigació per part de la fiscalia de la seva gestió al capdavant del Barça: “El que es denúncia és el mateix que es diu a la Due Dilligence. No hi ha res de nou, cap prova nova, només un nou intent de desprestigiar la meva persona. Desconec qui és el soci que ha interposat la denúncia, però no aporta res de nou, si no que fa referència a les excepcions declarades per Deloitte que ja vàrem contestar al seu moment.”

Què en penseu?

Font: Entrevista Joan Laporta Catalunya Radio

Lectures 6997 vegades per 2253 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

  1. Aquest Rosell ens prèn el número. Que es faci justícia i s'entregui la Due Dilligence i parlem de les mentides que ha explicat al soci.

    • RT @unracoblaugrana: El + llegit: Laporta: “Si no hi ha diners com s’ha fitxat Villa, Masche, Adriano i ens han donat un credit sindicat …

LEAVE A REPLY