SHARE

Durant els darrers anys el nom de “Toni Freixa” continua estar sempre vinculat al terme “polèmica”. El directiu del Barça encarna la figura del barrufet emprenyat: es va barallar amb el cunyat de Laporta quan tots dos eren a la directiva, va dimitir pocs mesos després, va convertir-se en un dels membres més actius de l’oposició i se’l vincula amb l’organització de la moció de censura a Joan Laporta.

Una vegada va entrar a formar part de la directiva de Sandro Rosell (amb reticències de certs directius per la seva posició considerada moltes vegades com massa poc diplomàtica per aconseguir la màxima del “Barça de tots” de Rosell per unir suposadament el barcelonisme) les primeres diferències van començar a emergir en forma de crítica per la seva ineficient labor comunicativa. Se’l va canviar d’atribucions més de dos cops i al final se li van eliminar les funcions de responsabilitat com a directiu del club.

Se l’acusa de ser molt crític amb la gestió de Zubizarreta i de qüestionar obertament la gestió esportiva, amb episodis de confrontació personal contra el president Bartomeu i contra el directiu Jordi Mestre. Segons fonts molt properes a la directiva se l’acusa també de filtrar a la premsa esportiva les discrepàncies en la gestió esportiva dels fitxatges del passat estiu.

Fruit de totes aquestes accions, Bartomeu va decidir deixar-lo com a directiu (diuen que perquè els estatuts no permeten a un president fer fora un directiu) però sense cap atribució.

Després d’això, han estat molts els rumors que situaven a Freixa com a proper candidat electoral en una candidatura independent de la junta actual de la qual participa. Les males llengües esvandien equivocadament que l’Antoni mantenia la seva cadira executiva a Can Barça per poder presentar-se a les eleccions sense la necessitat d’haver d’avalar, però sembla ser que només els directius d’una junta “continuista” podrien presentar-se sense presentar els avals econòmics.

Després de tots aquests episodis accidentats entre Freixa i les diferents personalitats que han presidit el Barça de Laporta, Rosell i ara Bartomeu, la web del club ha actualitzat la part corresponent a la junta directiva i explicita que Toni Freixa torna a tenir un càrrec formal. Exercirà com a vocal de la junta.

Què haurà passat entre l’Antoni i en Bartu perquè el club hagi decidit a tornar a donar galons a un dels directius més conflictius de la història del club?

Lectures 1774 vegades per 580 lectors

SHARE
Previous articleA tots ens ha passat
Next articleEl Barça es diverteix amb el PSG i ja és a semis
Blogger culé, que estima el club i diu les coses pel seu nom. Sense filtres, sense pors, perquè crec en la gent honesta, en un model i una filosofia de club innegociable. Unicef sempre abans que Qatar sempre. Si vols saber quan publico un post, segueix-me al twitter o torna aquí per llegir-me. Gràcies i visca el Barça!

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY