SHARE

El comunicat del AC Milan diu clarament que es tracta d´una cessió amb dret a compra. Res de cessió i compra oblitagòria.

Aquest és el comunicat del AC Milan que podeu trobar a la seva web:

Ecco il Comunicato Ufficiale da acmilan.com: L’A.C. Milan comunica di aver acquisito dal F.C. Barcellona il calciatore Zlatan Ibrahimovic, in prestito gratuito con diritto di opzione da esercitarsi alla fine della stagione sportiva 2010-2011 alla cifra di 24 milioni di Euro. Il campione svedese sosterrà lunedì mattina le visite mediche, dopo le quali firmerà un contratto che lo legherà alla Società rossonera per 4 anni.

Aquest punt s´hauria d´aclarir i el club blaugrana hauria d´ensenyar l´acord, perquè dona lloc a tot tipus de suposicions…perquè si l´opció de compra obligatòria no fos certa (mai ha passat) aquesta operació seria molt ruinosa. Com vàrem dir a racoblaugrana.com: cornuts i a pagar el beure…

El Barça ha d´aclarir aquesta situació….

Font: Ac Milan

Lectures 6020 vegades per 1427 lectors

Comentaris

5 COMMENTS

  1. La cosa és molt clara, si fessin la venda en fer ara, haurien de posar a la comptabilitat d’aquest any com a pèrdues la diferencia de la par del traspàs del Inter de Milà no amortitzada. L’estiu que ve haurà passat un any més, amb els diners que s’estalvien del sou del jugador d’aquest any els i compensa l’amortització d’aquest any i tindran un any més del fixatge amortitzat, per això si ho fan a l’estiu que be (ja veure com ho faran desprès de tancar l’exercici el mes de juny) no hauran de comptabilitzar tanta pèrdua.
    Si jo fos l’auditor no els i acceptaria, perquè és un traspàs encobert, per això el Barça no diu que sigui una cessió irrevocable i el Milà si.

LEAVE A REPLY