SHARE

Segons Sport, els d’Arsene Wenger podrien pensar en l’asturià de cara al mercat d’hivern

villaQue Villa no esta jugant tot  el que en un futbolista del seu nom a nivell internacional i del que ell voldria és evident, fins ara acumula només 6 titularitats en els 16 partits de lliga tot i que el seu rati de gols i minuts sogui molt bo amb 5 dianes ja en lliga, i per tant el seu nom és objecte de rumors sobre la seva sortida constantment.

El darrer el publica avui Sport i es vincula a l’asturià amb l’Arsenal de Wenger, donat que els anglesos buscarien  realitzar un important reforç al mercat d’hovern després del seu irregular inici de lliga, són cinquens a força distància en punts dels de dalt. Així Villa podria ser un reforç de luxe per ells, en una operació que es podria concretar bé mitjançant una cessió fins a final de temporada o inclús un traspàs en funció del preu en el que el Barça valores al davanter.

No obstabnt,la notícia també indicaria que el nom de Villa no seria l’únic que estarien tenint en compte els gunners, perquè d’altres davanters com l’atlètic Adrián, l’holandès Huntelaar o el citizen Dzeko també serien altres opcions per reforçar un atac gunner que es va debilitar  i molt quan al final del mercat d’estiu el Manchester els va comprar Van Persie.

 

Lectures 3524 vegades per 930 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY