SHARE

Vicenç Partal ens parla d’una possible erosió de la imatge de Sandro Rosell

Seguim recollint articles de l’entorn blaugrana i avui ho fem amb l’editorial del director  de Vilaweb, Vicenç Partal, web que com la nostre últimament ha dedicat un ampli seguiment a tot lo referent a l’assemblea, en el que repassa  una darrera setmana el que per a ell  va ser una setmana negra pel president blaugrana.

Primer de tot, l’autor trenca el tòpic que diu que “el president del Barça depèn de la piloteta”, ja que segons ell tots sabem que no és veritat, posant  com a exemple els èxits innegables de Laporta o  alguns de Rosell fins ara que no van servir perquè  no es  parles de res més,  i que reafirmen en el fet que “ no tot depèn dels gols”.

Tot seguit, procedeix a posar-nos en antecedents del tema  de l’article , que no serà sinó la setmana iniciada el dissabte de l’assemblea i qualificada per l’autor  “d’horrible” per Sandro ja que  per a ell  aquest “ha començat a veure esquerdada la seua imatge, tan primfilada”.Seguidament,  ens fa un anàlisis de l’assemblea on tot hi destacar-ne la victòria de la seva junta, ens parlà de la “tensió” generada per les decisions de Qatar i la Grada Jove.

Respecte al nou patrocini, ens diu que aquest “repugna moralment” no tant sols a una part dels socis sinó a una part més grans dels ciutadans “que fem del Barça més que un club”, entre els que ell s’inclou. Respecte a la Grada Jove , els termes emprats no són menys agressius, al afirmar que aquesta “no dissimula el retorn dels violents a l’estadi i als desplaçaments”, tot i els avisos públics dels mossos. Així per a ell, Rosell i la seva junta van vèncer, però  no convèncer a la passada assemblea.

Tot seguit passa a parlar de les dues situacions, que de  per si haguessin causat un “terratrèmol”,  i que a més es va unir a la setmana passada fent-la força negativa per Rosell, que no són altres que “el torcebraç de Guardiola per la querella amb Laporta” i les informacions del “The Economist”, que vinculen Rosell amb la “ ja poc disimulable trama corrupta  del futbol brasiler”.

Respecte al cas del tècnic de Santpedor, destaca que aquest “va jugar amb foc, però va guanyar clarament” al alçar la veu per defensar “set membres” de la junta de Laporta que divendres haurien estat embargats en virtut a una “estranya querella d’un soci més que estrany”. La mateixa  querella que ,segons l’autor, feia responsables dels “desastres de Gaspart” a la antiga junta, on també hi havia Rosell però  en la que “curiosament” no en sortia afectat.

 Respecte a la relació del president amb l’acció judicial, Partal indica que tot i que el president hi negui cap vincle , per a ell “és un fet indiscutible que es va retirar quan Guardiola va dir a Rosell una cosa que s’assemblava molt a un ultimàtum”.  A més , destacava que el fet posava de relleu de nou   “ la mania persecutòria de la junta contra els qui un dia van ser companys de l’actual president”.

No obstant, per a ell res és  comparable amb  la  notícia  que també la setmana passada publicava “The Economist”, indicant que tot i que el nom del president ja havia circulat en el cas d’un partit jugat entre Portugal i Brasil, en aquest cas el setmanari britànic aportava tres contractes “molt difícils d’explicar per Rosell i las negativa d’aquest a explicar-los”.

Per acabar, el director de Vilaweb es permet donar-li un consell al president del Barça, indicant-li que “fora bo que rectificàs i s’explicàs”, ja  que en cas contrari “la bonança que l’ha acompanyat fins ara podria acabar. No obstant més enllà d’un possible canvi de clima en  l’entorn blaugrana, indica que  s’hauria  d’explicar  perquè “el Barça i la gent que li fa costat no es poden permetre que el nom del club aparega en una mateixa setmana vinculat a dictadures, hooligans i corruptes”.

Font: http://www.vilaweb.cat/editorial/3934345/setmana-horrible-rosell.html

Lectures 3873 vegades per 1188 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY