SHARE

 

Hezeonja

1- Rival desconegut : El Nanterre és un autèntic desconegut en el bàsquet europeu. El conjunt francès fa només dos anys jugava a la segona divisió del seu país i aquesta temporada s’estrena en una competició europea. El campió francès, que la temporada passada disposava d’un milió d’euros per pagar tota la plantilla, només té a l’ex Manresa i Fuenlabrada Sergii Gladyr i a l’internacional francès Alí Traoré com a jugadors amb cert renom.

2- Excés de confiança : El Barça és infinitament superior al Nanterre tant pel que fa a qualitat individual com pel que fa a fons d’armari. Però en aquest tipus de partits cal mostrar aquesta superioritat dins la pista i és en aquesta situació on el Barça no s’ha de confiar. El Nanterre suplirà la inferioritat tècnica amb intensitat i il·lusió, i els blaugranes per evitar un ensurt cal que surtin enxufats des del salt inicial.

3- Jugar per dins : El Nanterre només disposa de dos jugadors per sobre dels 2,05, aspecte que el Barça ha de saber aprofitar. Els de Pascual han d’aprofitar la superioritat física d’homes com Tomic i donar-los pilotes amb l’objectiu d’aprofitar aquesta superioritat física i disposar d’opcions fàcils dins la zona.

 4-  Minuts pels joves : Si tot va sobre el previst el partit d’avui pot ser una bona ocasió perquè jugadors com Abrines, Todorovic i sobretot, Hezonja, tinguin força minuts. El jove jugador croat a Manresa ja va tenir minuts de qualitat i avui pot tenir una bona ocasió per fer una bona actuació al Palau. Per altra banda, el partit d’avui és una bona ocasió perquè Abrines segueixi mantenint la confiança d’aquest inici de temporada i perquè Todorovic pugui fer bons números.

5- Marcador alt :  El Barça ha d’aprofitar la qualitat individual dels seus homes i portar el partit cap a un marcador alt. El Nanterre intentarà travar el partit el màxim possible mitjançant una forta defensa i possessions llargues. En canvi, els francesos no tenen la qualitat necessària per aguantar un intercanvi de cops ja que no tenen ni qualitat ni fons d’armari suficient per afrontar un partit d’aquestes característiques.

Lectures 2873 vegades per 759 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY