SHARE

 

Partizan

1- Generar confiança : La derrota a Bilbao va tornar a omplir de dubtes a un entorn que després de les victòries davant el CSKA, el Canàries i el Budivelnik s’havia calmat. Els de Pascual necessiten oferir una molt bona imatge davant el Partizan per mostrar a l’entorn que la derrota davant el Bilbao Bàsquet només va ser un accident fruit del cansament acumulat del llarg viatge a Kíev

2- El factor Pionir : El Barça haurà d’abstenir-se de l’ambient infernal que es trobarà a la pista del Partizan. El Pionir és una de les pavellons més calents d’Europa on el públic pressiona de valent durant tot el partit fins al punt d’influir en les decisions arbitrals. Els blaugranes han de ser capaços de deixar al marge el factor ambiental per centrar-se únicament en el que passi a la pista, on són infinitament superiors.

3- Equilibri interior – exterior : Un dels problemes del Barça a Bilbao va ser l’abús de llançaments desde més enllà de la línia de 6,75. Malgrat que el Barça disposa de bons tiradors, cal utilitzar el joc interior per tal de buscar l’equilibri i generar dubtes a la defensa rival, amb l’objectiu que les opcions de tir siguin més fàcils.

4- Els nervis del Partizan : El Barça ha de saber jugar amb els nervis del conjunt serbi, que es juga part del seu futur a l’Eurolliga en el partit d’avui. Per altra banda, el Partizan compta amb el handicap de la baixa de Leo Westermann, un dels seus jugadors més determinats. Per aquest motiu, els blaugranes han de tirar d’experiència i jugar amb els nervis dels joves jugadors balcànics.

5- Evitar un final ajustat :  El Barça ha d’arribar al tram final del partit amb un avantatge proper als deu punts o superior per tal de no trobar-se amb sorpreses desagradables. Arribar a un final ajustat donaria ales al Partizan i al seu públic, el qual és capaç de convertir el pavelló en un polvorí per tal d’influenciar els àrbitres.

Lectures 5345 vegades per 1170 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY