SHARE

 

Oly vs Barça

1- Plaça complicada : El Barça visita la pista del vigent campió de les dues últimes edicions de la competició en un nou examen pels blaugranes. El pavelló de la Pau i l’Amistat no hi ha guanyat ningú aquesta temporada i si el Barça ho fes, faria un pas endavant en el seu procés de millora.

2- Rival ferit : El Barça es trobarà amb un Olympiakos ferit en el seu orgull. Els grecs van perdre de manera sorprenent de 30 punts a la pista del Milà i voldran demostrar que aquella derrota va ser un simple accident. Per aquest motiu, l’Olympiakos sortirà motivat i concentrat per demostrar que segueixen sent un dels favorits per endur-se el títol.

3- Jugar sense Navarro: El capità blaugrana ha viatjat a El Pireu però la seva presència es decidirà a última hora. En cas que  el capità blaugrana no salti a la pista, la resta de companys hauran de fer un pas endavant per demostrar que també saben tirar endavant partits complicats sense el referent de l’equip. En aquest sentit, homes com Papanikolaou, Huertas o Lorbek podrien tenir una gran oportunitat per reafirmar-se.

4- Aturar Spanoulis : Spanoulis és el gran referent ofensiu de l’Olympiakos i part de l’èxit del conjunt grec passa per les mans del seu jugador franquícia. Spanoulis és capaç de dirigir l’equip al ritme que més li convé i a la vegada no li tremola la mà a l’hora de jugar-se les pilotes decisives. Si el Barça, és capaç de disminuir la seva influència sobre el joc d’Olympiakos, tindrà molt a guanyar.

5- Duel de pivots : Tant Barçacom Olympiakos tenen grans pivots a les seves files. El Barça disposa de la classe i el talent de Tomic i la força de Dorsey, mentre que L’Olympiakos basa el seu joc interior en el volum i la força de Dnutson i la intimidació de Begic. Si Tomic és capaç d’aprofitar les virtuts complementàries dels dos cincs tindrà molt a guanyar. En aquest sentit, fer una bona defensa dels pick and rolls entre Spanoulis i Dnutson serà una de les claus

Lectures 6570 vegades per 2056 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY