SHARE

20130618-115716.jpgLa trajectòria del Barça Regal.El Real Madrid és el favorit per endur-se el títol, En primer lloc perquè juga el partit decisiu a casa seva i comptarà amb el públic al seu favor, i en segon lloc, per la millor condició física dels seus jugadors. Ara bé, el Barça Regal s’ha caracteritzat en els darrers cinc anys per ser un equip que sap competir en les grans cites i que sempre arriba al final de cada partit important amb opcions de victòria.

La pressió és pel Madrid.Els blaugranes han guanyat quatre de les últimes cinc lligues ACB i tres de les últimes quatre Copes del Rei, mentre que el Madrid no guanya l’ACB desde 2007. El fet de partir com a clar favorit i les urgències històriques dels blancs per aconseguir el títol és una pressió afegida que els de Pascual han de saber gestionar per jugar amb els nervis de Pascual.

L’experiència.La continua presència del Barça Regal en les finals provoca que els blaugranes tinguin l’experiència de com s’han de jugar aquest tipus de partits. Homes com Sada, Lorbek, Marcelinho, Jasikevicius o Navarro han jugat molts partits d’aquest tipus i saben molt bé que cal jugar de forma pràctica per poder-los guanyar. Els blaugranes saben gestionar bé les emocions en partits d’aquest estil, mentre que al Madrid li manca experiència en partits com el de demà.

El factor Xavi Pascual.La capacitat d’intervenir en el partit del tècnic de Gavà és un punt a favor per el Barça Regal. Xavi Pascual amb el temps ha sabut jugar aquest tipus de partits i té un bon manual de variants tàctiques, especialment en l’aspecte defensiu, que en més d’una ocasió han generat desconcert en els jugadors madridistes. Sens dubte que la intervenció del tècnic blaugrana en el partit serà un aspecte fonamental.

El factor sorpresa.Amb Navarro mig tocat, tot sembla indicar que el pes ofensiu del Barça Regal caurà en homes com Marcelinho o Tomic i que Laso en sigui conscient i prepari una defensa especial per aquests dos homes. Però en aquests partits sempre hi ha el factor sorpresa del jugador amb que ningú hi pensa i que acaba sent decisiu. Jugadors com Wallace o el mateix Mavrokefalidis són elements amb qui no compta ningú però que poden tenir un major pes del que tothom preveu.

Lectures 2647 vegades per 816 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY