SHARE

El diari Sport publica avui en portada que Cesc i el Barça han arribat a un acord per tancar el seu fitxatge. Tot això d´esquenes a l´Arsenal i sense el permís del club londinenc.

Això ens porta a fer dues reflexions importants:

1) tal com diu alfons Godall al seu perfil de facebook aquest matí: no se suposa que Rossell ha culpat a Laporta “radiar” el fitxatge de Cesc i aquest fet havia fet enfadar els londinencs de tal manera que s´han tancat en banda i no volen negociar. Si el que l´Sport publica és cert, tot i que és discutible perquè l´Sport no cita cap font, qui ho ha filtrat? No deiem que no s´havien de publicar aquests coses? Com diuen més enllà de l´Ebre: “donde dije digo, digo diego…”

2) Si Arsene Wenger no ha donat permís al Barça per negociar i es creu els rumors de l´Sport…com reaccionarà? Al tanto perquè si el Barça hagués arribat a un acord amb Cesc sense permís de l´Arsenal, el club gunner podria denunciar al Barça davant la FIFA i al Barça li podria passar com al Chelsea i quedar-se un any sense fitxar…perquè a Anglaterra estan ara mateix molt cremats amb el tema Cesc.

Rossell hauria de sortir a desmentir aquest rumor si és fals….o no mencionar més a l´anterior directiva…

Que en penseu?

Lectures 4137 vegades per 1173 lectors

Comentaris