SHARE

Barcelona's Fabregas fights for the ball with Manchester United's Carrick and Ferdinand during their friendly soccer match in Goteborg, SwedenCesc Fabrégas segueix en portada dels diaris anglesos  per l’interés del Manchester United a incorporar-lo a la seva plantilla. Tot i que el Barça l’ha declarat dos cops intransferible i inclús el nou tècnic “Tata”Martino li va tancar la porta de sortida  el dia de la seva presentació, avui alguns mitjans especulaven amb que el mig campista hauria donat el seu sí als red devils.

Segons Express, l’agent del mig campista del Barça, Darren Dein, li hauria dit en una reunió secreta al  director executiu del United, Ed Woodward, que el futbolista volia tornar a la Premier i que el United era la seva primera opció. No obstant, la notícia ja explica que les dificultats pels anglesos per aconseguir el seu fitxatge han disminuït amb l’arribada del nou tècnic, qui no voldria que una de les seves primeres decisions fos vendre el mig campista.

Cal recordar que el United té en Cesc, qui demà s’incorpora al grup,  el seu gran objectiu per reforçar el seu mig camp, després que el Bayern li prengués a Thiago, i hauria fet fins a dues ofertes pel d’Arenys, la darrera per uns 35 milions d’euros, molt a prop del que el Barça va pagar per ell fa dos estius. No obstant, fins ara i tot i la pressió anglesa, la postura del Barça és la de no vendre, més encara sense Thiago, com bé van apuntar tant el nou tècnic com Bartomeu en la presentació del primer el passat divendres.

 

 

Lectures 2195 vegades per 676 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY