SHARE

real madrid barça basquet1- Guanyar un partit a Madrid : Si el Barça Regal vol decidir l’ACB al Palau, està obligat a guanyar com a mínim un partit a Madrid. Els de Pascual necessiten un triomf per encarar la sèrie amb més tranquil·litat per poder decidir davant el públic blaugrana. Aconseguir aquest triomf demà suposaria donar un cop sobre la taula i posar nerviós a un Madrid que a les primeres de canvi perdria el factor pista.

2- La pressió és pel Madrid : A diferència del que va succeir la temporada passada, el Madrid arriba a la final com a favorit. Els blancs arriben a l’última ronda de la competició després de culminar un play off perfecte i amb tots els jugadors disponibles. El Barça Regal ha de saber jugar amb els nervis del Madrid i posar la por al cos a un conjunt blanc que acostuma perdre els nervis quan s’enfronta als blaugrana.

3- El rebot defensiu : Un dels problemes dels de Pascual en el tercer partit davant el Gran Canària va ser la incapacitat per controlar el rebot defensiu. Els blaugrana han de solucionar aquest problema amb més intensitat a la cistella defensiva davant un Madrid que és especialista en treure profit del rebot ofensiu, amb grans especialistes com són Felipe Reyes i Mirotic.

4- Frenar Rudy i Carroll : El Madrid disposa d’ una de les parelles exteriors amb més punteria del continent europeu, i que si tenen un bon dia poden decidir un partit. Rudy i Carrol són les dues potes en que es basa l’anotació exterior del Madrid, fet que implica que si els blaugranes saben parar les dues metralletes blanques tindran molt a guanyar, ja que si Rudy i Carroll no tenen un bon dia els seus companys ho noten.

5- Aprofitar els bases : Un dels punts en què el Barça Regal és superior és en els bases. Pascual disposa de tres bases que es complementen entre ells i que ofereixen possibilitats de joc diverses. Per la seva banda, Laso només disposa d’un base pur com és Sergio Rodríguez i d’un Llull que l’ha reciclat a aquesta posició. Els bases blancs tenen molts problemes en jugar en estàtic i davant defenses asfixiants, fet que ha de tenir present a l’hora d’utilitzar Marcelinho, Sada o Jasikevicius en la situació adequada.

Lectures 2942 vegades per 838 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY