SHARE

2011-07-27_ENTRENO_01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eric Abidal va mediar per portar Ribery al Barça.Segons ha explicat el davanter francès del Bayern,l’ex defensa del Barça el va temptejar per venir al club quan Guardiola,qui ara l’entrena als alemanys,el volia fitxar.

Segons ha explicat el mateix futbolista en una entrevista al Bild,“El meu company de selecció,Eric Abidal, que jugava amb Guardiola al Barcelona, va intentar una aproximació la temporada 2008-2009.I clar que vaig pensar en la possibilitat d’un traspàs en aquella època, perquè ells tenien un dels millors equips del món”.

No obstant, tot i la intervenció d’Abidal, la operació no es va dur a terme perquè “No va ser una situació fàcil de portar. Tenia contracte amb el Bayern, club pel que tinc un gran respecte, així com per la relació que he tingut amb Rummenigge i Hoeness, que van ser molt importants a la meva carrera”.

El futbolista també ha explicat el que va fer Guardiola per portar-lo al seu equip, explicant que “Vaig parlar amb Guardiola quan vam ser eliminats a l’any 2009.Se’m va acostar  després de l’empat a un a Munich per felicitar-me i dir-me que era el millor. Allò va significar molt per mi”.

Lectures 1827 vegades per 503 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY