SHARE

IMG_2321Agustí Benedito tira endavant el vot de censura contra la junta de Josep Maria Bartomeu. L’ex candidat a les darreres eleccions ha fet oficial que el Barça viurà el tercer vot de censura de la seva història aquest proper estiu i quan s’hagi iniciat la nova temporada futbolística, la data variarà en funció dels partits a l’estadi durant els mesos d’agost i setembre.

Benedito ha explicat que porta recollits 9.817 suports des de l’inici de la seva iniciatives fa un mes ,inferiors als 10.000 que es buscaven inicialment i a les 16.500 firmes necessàries per tir-lo endavant però que ell i el seu equip consideren suficients per iniciar aquest vot de censura perquè  “Avui, més que mai, la massa social del Barça està exigint un vot de censura”.

No obstant,l’inici del mateix es demorarà fins a l’inici de la temporada del primer equip i en funció dels partits al Camp Nou perquè per ell “És trascendent que tingui èxit. És fonamental que hi hagi partit a l’estadi”. 

Al voltant de la data exacte de la votació,Agustí Benedito ha dit que “no puc dir encara el día del vot de censura.Serà la segona quinzena d’agost o a partir de la tercera setmana de setembre. El que sí puc dir és que abans que acabi l’estiu el Barça tindrà interposat el tercer vot de censura de la seva història.” Com a partits  a l’estadi ha descartat Gamper i Supercopa per la recollida perquè cap dels dos partits està inclòs a l’abonament anual del soci blaugrana.

El que també ha demanat Benedito ha estat suport a l’entorn blaugrana afirmant que  “la necessitat que ho fem junts és molt important” i ha emplaçat Joan Laporta, Toni Freixa, Manifest Blaugrana, Seguiment FCB, Víctor Font i Jordi Farré a donar-li recolzament perquè “Oportunitats com aquesta no en tindrem gaire més”, ha evidenciat.

Un cop iniciat el procés,Benedito i el seu equip tindran 14 dies per recollir les 16.500 firmes necessàries perquè es dugui a terme la votació del vot de censura,que necessitarà una participació mínima del 10% dels socis i que dues terceros parts votin Sí al mateix perquè prosperi.

Un cop iniciat el procés, Benedito disposarà d’una seu principal, situada a Barcelona, tres seus territorials a Girona, Tarragona i Lleida i nou subseus instal·lades arreu del territori català, que tindran un cost aproximat de 159.000 euros. La necessitat de disposar de voluntaris, d’una norantena de vehicles i d’una empresa de paqueteria contractada, suposa un cost adicional de  69.000 euros i en total, la campanya de Benedito preveu una despesa de 228.000 euros.

Lectures 4096 vegades per 412 lectors

Comments Closed