SHARE

20130918-011307.jpgBenedito reconeix que les enquestes abans del Barça-Sevilla les va encarregar ell.L’ex candidat a les darreres eleccions i que estarà a les properes va aparèixer a “La Porteria” de Btv,trencant aixi la seva idea de sortir només un cop a l’any, on es va defensar de les acusacions de mentir en l’autòria de les enquestes,a més de defensar el fet de demanar l’opinió al soci.

La seva aparició es va deure al fet que el periodista Sique Rodríguez l’havia acusat de mentir-li en el tema de les enquestes ,doncs li hauria dit que no les havia fet i si les havia fet,a més de dir que aquestes volien dividir la junta amb la inclusió del nom de Villarubí com a presidenciable.

Benedito va explicar que va rebre la trucada dissabte a tres quarts de vuit del periodista ,però com que la instrucció era no dir qui hi havia al darrera abans no es tanques l’enquesta,al final del partit estaven previstes més enquestes ,per això li va dir en primera instància que no era seva.

El propi candidat va explicar que a les nou i quart del mateix dissabte, i un cop recabada la mostra necessària per l’enquesta que descartava més enquestes al final del partit, va enviar un missatge al periodista dient que l’enquesta és seva i que aquest inclús li hauria contestat, uns fets que el periodista no hauria explicat el dia abans.

Benedito va deixar clar que per ell no era notícia que un precandidat faci una enquesta al Camp Nou,doncs segons se’n fan moltes que no surten a la llum pública. A més, va explicar que l’enquesta constava d’onze preguntes,de les que nomès n’haurien transcendit cinc o sis, i per ell les menys rellevants.

Sobre el perquè de l’enquesta va explicar que “Era en saber el que pensa la gent del Barça”.
Al voltant de la inclusió del nom de Vilarrubí com a presidenciable,hi va treure ferro a més d’admetre que el nom que ara pren força és el de Javier Faus dient que “Vaig estar a punt de posar-hi a Faus, a la que vaig fer quatre mesos hi havia Soriano, i a la pròxima podré si hauré de posar-hi a Faus.”

Lectures 2425 vegades per 704 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY